Mafia: Definitive Edition 2 alınır mı?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Çok bug, optimizasyon sorunu var diyorlar. Oynanılmayacak kadar kötü mü?

Son düzenleme:
Çok bug, optimizasyon sorunu var diyorlar. Oynanılmayacak kadar kötü mü? Çok ucuz çünkü.

Ben çok problem yaşamadım ama classic versiyon ile çok bir fark yok. Definitive alırsan classic versiyon yanında geliyor daha iyi olur senin için.

Çok bug, optimizasyon sorunu var diyorlar. Oynanılmayacak kadar kötü mü? Çok ucuz çünkü.

Orijinal oyun daha iyi ben Definitive Edition ile bitirmiştim ve pişman olmuştum zaten grafik olarak da çok bir fark yok benim önerim orijinal sürüm bu arada eğer ucuz diye alacaksanız alabilirsiniz Definitive Edition'ın yanında orijinal oyunu da veriyorlar.

Aldım biraz önce oynuyorum. Oynadığım en iyi oyunların başında gelir. PS3'te oynamıştım şimdi birdaha oynayacağım.

Arkadaşlar clasic versiyonu eski gelmezmi eski oyunları beğenmediğim için bunu sordumda.

Hocam ucuz diye niye alayımki oynamayacaksam adminlerin azizliği işte ben ne yazmışım onlar neye çeviriyor.

Aynısı hocam sadece grafikeri çok az farklı.

Anladım teşekkürler hikayesi flan güzelmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…