Mafia Definitive Edition 60 FPS sınırı nasıl kaldırılır?

İşletim sistemi
Windows 11

kerem_34

Kilopat
Ekran kartı
NVİDİA RTX 3050
Geçmiş konuları da okudum V-Sync kapamayı da denedim. Ama 60FPS'den yukarı çıkmıyor. Menüde veya haritada 400-500FPS'lere ulaşıyor oyuna döndüğümde tekrar 60FPS limitine geri dönüyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?

Oyunun kurulu olduğu dosya>mafiadefinitiveedition> sağ tıklayıp özellikler deyip uyumluluk ayarlarına girin ardından tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak ve yönetici olarak çalıştırı seçip uygula deyip çıkın sorununuz çözülecektir.

Oyunun kurulu olduğu dosya>mafiadefinitiveedition> sağ tıklayıp özellikler deyip uyumluluk ayarlarına girin ardından tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak ve yönetici olarak çalıştırı seçip uygula deyip çıkın sorununuz çözülecektir.
Bunu da denemiştim ancak bir değişiklik olmadı.

Çok sağ ol işe yaradı.

PC'de Xbox üzerinden oynayanlar için yazıyorum:
Düzenleme yapmanız gereken dosya varsayılan olarak "C:\XboxGames\Mafia- Definitive Edition\Content\MafiaDefinitiveEdition.exe" yolunda bulunmaktadır.

Ancak Xbox varsayılan oyun klasörünün bulunduğu yolu değiştirdiyseniz bu talimatları uygulayarak erişebilirsiniz:
Xbox uygulamasından oyun detay sayfasını açın. 3 nokta menüsünden "Manage" (Yönet) seçeneğine tıklayın. Açılan pencerede "Files" (Dosyalar) sekmesini açın ve "Browse" (Göz At) butonuna tıklayarak tüm Xbox oyunlarının yer aldığı klasörü açmış olursunuz. Ardından yapmanız gereken yukarıda belirttiğim yolda olduğu gibi bu klasör içinden ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.

Not: Ben yalnızca tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini aktif ettim ve işe yaradı. Yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretlemek zorunda kalmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı