Mafia Definitive Edition bozuldu

İşletim sistemi
Windows 10

oguzhan0

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8+8 16GB 3200Mhz
Ekran kartı
Rtx 4060
Anakart
B450m-k
İşlemci
Ryzen 5 5600
Xbox Game Pass ile aldığım Mafia Definitive Edition oyununu 4 gündür oynuyordum.
En son bu sabah 12:30 gibi oyunu kapattım şimdi eve geldim devam edeyim diye PC'yi açıp oyuna girdim fakat oyuna ilk başladığımda ayarladığım ekran kenarlarını ayarlama ekranı her oyunu başlattığımda karşıma çıkıyor sanki yeni başlıyormuşum gibi ve karakter kesinlikle hareket etmiyor ve mouse dönmüyor oyunda. Xbox üzerinden dosyaları doğruladım, PC'yi yeniden başlattım ama fayda etmedi.

Ekran görüntüsünde gözüken ayar oyunu her başlattığımda karşıma çıkıyor. Normalde 4 gün önce oyuna ilk girdiğimde bir kere ayarlayıp kaydetmiştim bir daha hiç karşıma çıkmamıştı.
Şu an oyuna yeni başlamışım gibi sürekli karşıma çıkıp duruyor ve dediğim gibi mouse dönmüyor ve karakter hareket etmiyor.

Hareket etmeme ve mouse dönmemesi sorununu çözdüm.

Neden bilmiyorum ama oyunda kontroller ile ilgili bütün her şey "seçilmedi" konumundaydı. Sıfırla deyince düzeldi.

Ama tekrar oyunu her yeniden başlattığımda yukarıdaki ekran çıkıp duruyor karşıma.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-19 201410.png
    62,6 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…