Mafia Definitive Edition FPS Problemi

Shagrat313

Centipat
Sağlıklı günler. Türkçe yamanında çıkmasıyla beraber arkadaşla oyunu aldık. O problemsiz oynuyor ama ben bir türlü 60 FPS alamıyorum. Bilgisayarım Monster Abra A5. Alta bırakıyorum sistemi. Oyunu tekrar kurdum, güncellemeleri kontrol ettim, diğer oyunları denedim. Neyin ayarını düşürürsem düşüreyim oyun 60 FPS vermiyor. Sadece çözünürlüğü düşürünce FPS artıyor. Öyle de oyunun tadı kalmıyor tabi. Problem nerde olabilir?
Sistemim:
- Intel i7-10750H-2,60GHz
- GTX 1650 Ti
- 16 GB (8x2) RAM
- 500 GB SSD

Sağlıklı günler. Türkçe yamanında çıkmasıyla beraber arkadaşla oyunu aldık. O problemsiz oynuyor ama ben bir türlü 60 FPS alamıyorum. Bilgisayarım Monster Abra'a5. alta bırakıyorum sistemi. Oyunu tekrar kurdum, güncellemeleri kontrol ettim, diğer oyunları denedim. Neyin ayarını düşürürsem düşüreyim oyun 60 FPS vermiyor. Sadece çözünürlüğü düşürünce FPS artıyor. Öyle de oyunun tadı kalmıyor tabii. Problem nerede olabilir?
Sistemim:
- Intel i7-10750H-2, 60GHz.
- GTX 1650 Ti.
- 16 GB (8x2) RAM.
- 500 GB SSD.

1-Laptop şarja takılı ve yüksek performans modunda oyuna girmelisin.
2-Oyun yeni ve ağır bir oyun zaten en yüksekte 50-60 FPS alman normal.
3-Driverların güncel olmalı.

Peki sadece Mafia'da mı performans sorunu yaşıyor bilgisayarınız yoksa tüm oyunlarda mı böyle? Sıcaklık değerlerini de bizimle paylaşırsan daha detaylı yardımcı olabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı