Mafia Definitive Edition grafik ayarı önerisi

DarkLord3455

Kilopat
Yer
Little İtaly
Daha fazla  
Hangi grafik ayarlarını yapmamı önerirsiniz? Ek olarak şu anki RAM hızım 2400MHz, sizce 2600'e çekeyim mi hızını? Anakart en fazla 2600MHz destekliyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim şu şekilde:

i3-9100F 3.60GHz 6MB.
BIOSTAR H310MHP.
Palit GTX 1650 4 GB GP OC.
Crucial Ballistix 3000MHz 1x8 GB RAM.

Hangi grafik ayarlarını yapmamı önerirsiniz? Ek olarak şu anki RAM hızım 2400MHz, sizce 2600'e çekeyim mi hızını? Anakart en fazla 2600MHz destekliyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim şu şekilde:

i3-9100F 3.60GHz 6MB.
BIOSTAR H310MHP.
Palit GTX 1650 4 GB GP OC.
Crucial Ballistix 3000MHz 1x8 GB RAM.
Bu video belki yardımcı olabailir Video. RAM'leri en yükseğe çekebilirsin.

Bu video belki yardımcı olabailir Video. RAM'leri en yükseğe çekebilirsin.

RAM en sona çek elbette. Bu arada düşükte oynamanı tavsiye ederim. Oyun sıkıntılı optimizasyon açısından. RX 570 ile düşükte 70 FPS almıştım. Ortada 55-60 fakat 55 çok göz yordu nedense. Ondan düşükte oynadım.

Bazı ayarları yüksekte bazılarını da düşüğe alarak rahat oynarsın. RAM hızını da arttırman iyi olur tabii ki.

Default ayarları azar azar arttırarak dene, 60'ın altına çok düştüğünü görürsen kısarsın.

Arkadaşlar maalesef oyun çok pis kasıyor anlamadım gitti.

@DarkLord3455 Oyun içi CPU ve GPU kullanımını atabilir misin? Ve arkada bir şey açıksa kapat.
Atıcam ama şuan işlerim var atınca otomatik bildirim gelicek.
En düşük ayarlara alın. Arkada herhangi bir şey çalıştırmayın. Bir de böyle deneyin.

En ama en düşük ayarlarda, ve en düşük çözünürlükte.
Bu arada Discord Kullanıyor musunuz? benim işim biraz uzun sürücek belki görmezsiniz yorumu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı