3 322269 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 878 Çözümler 15 11 Eylül 2021 #1 Oyun çok kötü gözüküyor. Kaplamalar, grafikler. Ultra ayarlardayım. Nasıl düzeltebilirim bu problemi?
Oyun çok kötü gözüküyor. Kaplamalar, grafikler. Ultra ayarlardayım. Nasıl düzeltebilirim bu problemi?
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 11 Eylül 2021 #2 322269 dedi: Eki Görüntüle 1162907 Oyun çok kötü gözüküyor. Kaplamalar, grafikler. Ultra ayarlardayım. Nasıl düzeltebilirim bu problemi? Genişletmek için tıkla... Genelde böyle hatalar oyundan gir çık yapınca düzeliyor. Bende days gone'da olmuştu. Artı 0 Eksi
322269 dedi: Eki Görüntüle 1162907 Oyun çok kötü gözüküyor. Kaplamalar, grafikler. Ultra ayarlardayım. Nasıl düzeltebilirim bu problemi? Genişletmek için tıkla... Genelde böyle hatalar oyundan gir çık yapınca düzeliyor. Bende days gone'da olmuştu.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 11 Eylül 2021 #3 Ben pek bir problem göremedim. Oyunun kendi grafikleri bu şekilde diye hatırlıyorum zamanında ben de yüksek grafiklerde oynamıştım bu oyunu. İstersen bir de ben oyun içi SS paylaşabilirim. Artı 0 Eksi
Ben pek bir problem göremedim. Oyunun kendi grafikleri bu şekilde diye hatırlıyorum zamanında ben de yüksek grafiklerde oynamıştım bu oyunu. İstersen bir de ben oyun içi SS paylaşabilirim.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 11 Eylül 2021 #4 Jonathan North dedi: Ben pek bir problem göremedim. Oyunun kendi grafikleri bu şekilde diye hatırlıyorum zamanında ben de yüksek grafiklerde oynamıştım bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Bazı kaplamalar yüklenmemiş. Artı 0 Eksi
Jonathan North dedi: Ben pek bir problem göremedim. Oyunun kendi grafikleri bu şekilde diye hatırlıyorum zamanında ben de yüksek grafiklerde oynamıştım bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Bazı kaplamalar yüklenmemiş.
KS KS 3 322269 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 878 Çözümler 15 11 Eylül 2021 #5 Jonathan North dedi: Ben pek bir problem göremedim. Oyunun kendi grafikleri bu şekilde diye hatırlıyorum zamanında ben de yüksek grafiklerde oynamıştım bu oyunu. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan video izledim birkaç tane ama böyle değil. Artı 0 Eksi
Jonathan North dedi: Ben pek bir problem göremedim. Oyunun kendi grafikleri bu şekilde diye hatırlıyorum zamanında ben de yüksek grafiklerde oynamıştım bu oyunu. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan video izledim birkaç tane ama böyle değil.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 11 Eylül 2021 #6 322269 dedi: YouTube'dan video izledim birkaç tane ama böyle değil. Genişletmek için tıkla... Arka tarafa dikkat etmemişim evet biraz eksik gibi biraz. Oyunun diğer taraflarında da buna benzer sıkıntı yaşıyor musun? Artı 0 Eksi
322269 dedi: YouTube'dan video izledim birkaç tane ama böyle değil. Genişletmek için tıkla... Arka tarafa dikkat etmemişim evet biraz eksik gibi biraz. Oyunun diğer taraflarında da buna benzer sıkıntı yaşıyor musun?
KS KS 3 322269 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 878 Çözümler 15 11 Eylül 2021 #7 Jonathan North dedi: Arka tarafa dikkat etmemişim evet biraz eksik gibi biraz. Oyunun diğer taraflarında da buna benzer sıkıntı yaşıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet oyun bulanık gibi. Artı 0 Eksi
Jonathan North dedi: Arka tarafa dikkat etmemişim evet biraz eksik gibi biraz. Oyunun diğer taraflarında da buna benzer sıkıntı yaşıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet oyun bulanık gibi.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #8 Ekran kartı kontrol panelinden oyunun keskinlik ayarını yükseltin. Artı 0 Eksi