Önceliğim ücretsiz ve virüssüz bir yama olması. Önerilerinizi bekliyorum.
MAFIA: Definitive Edition %100 Türkçe Yama
Türkçe Yama (Mediafire) Virüs Total Sonucu Çevirmenler: exTRmesports Noxious Seleukos Barisijen furkandorum p00r waltran kahraman523 tamer.er ISKA Uchiha Itachi freeman1930 Xaltrone SCOFIELD Çeviri Notları: Güncel Çeviri Yüzdesi: %100 Proje Başlangıç Tarihi: 01.10.2020 Proje Bitiş Tarihi...www.technopat.net
MAFIA: Definitive Edition %100 Türkçe Yama
Türkçe Yama (Mediafire) Virüs Total Sonucu Çevirmenler: exTRmesports Noxious Seleukos Barisijen furkandorum p00r waltran kahraman523 tamer.er ISKA Uchiha Itachi freeman1930 Xaltrone SCOFIELD Çeviri Notları: Güncel Çeviri Yüzdesi: %100 Proje Başlangıç Tarihi: 01.10.2020 Proje Bitiş Tarihi...www.technopat.net
Rica ederim, iyi oyunlar.Yaklaşık olarak 1 saat bu yamayla oynadım. Yama çok iyiymiş yapanın ellerine sağlık. Size de teşekkür ediyorum hocam.
Rica ederiz hocam.Yaklaşık olarak 1 saat bu yamayla oynadım. Yama çok iyiymiş yapanın ellerine sağlık. Size de teşekkür ediyorum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.