Çözüldü Mafia: Definitive Edition klavye tuşları tekliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AteşMalik

Decapat
Daha fazla  
Selam. Mafia Definitive Edition aldım. Oyun oynarken klavyemin teklediğini gördüm yani arabayla veya insan olarak sağa dönmeye çalışıyorum sanki basıp basıp çekiyormuş gibi oluyor. Tekliyor. Düz ilerlerken bir şey olmuyor. Diğer oyunlarda hiçbir problem yok. Özellikle araçta dönmüyor.

Aynı sorun bende de var ve çözümünü hala bulamadım. "W"ya basıyorum, basıp bırakmışım gibi okuyor; ikinciye basında yürüyor adam. Çok uyuz ediyor.

Aynı sorun bende de var ve çözümünü hala bulamadım. "W"ya basıyorum, basıp bırakmışım gibi okuyor; ikinciye basında yürüyor adam. Çok uyuz ediyor.
Geçen dedim acaba benim klavyede mi bir sorun var. Gerçekten oyunda böyle bir sorun var. Çözülmüyor.

Belki alakalı olmayabilir ama oyunu pencere moduna alıp dener misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bende de GTA V böyle oluyordu iade etmiştim bu yüzden.

Konu ile alakası varmış düzeldi pencere modunda düzeldi daha sonra tam ekran yaptım hiçbir sorun olmadı.

Pencere moduna girdiğim zaman düzeliyor daha sonra tam ekran yapıyorum sorun çözüldü.

Çözüldü olarak işaretler misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…