M mali6141 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Merhaba, Mafia Definitive Edition oyunu aldım Epic Games'ten ama oyuna baslamak ıstedıgımde oyun acılmıyor ve sıyah ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım?
Merhaba, Mafia Definitive Edition oyunu aldım Epic Games'ten ama oyuna baslamak ıstedıgımde oyun acılmıyor ve sıyah ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım?
Shikinot Picopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 154 5 Nisan 2025 #2 mali6141 dedi: Merhaba, Mafia Definitive Edition oyunu aldım Epic Games'ten ama oyuna baslamak ıstedıgımde oyun acılmıyor ve sıyah ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tam ekransa pencereli dene bende de olmuştu çözemedim. Ya da siyah ekran olduğunda alt tab at 1-2 kere. Artı 0 Eksi
mali6141 dedi: Merhaba, Mafia Definitive Edition oyunu aldım Epic Games'ten ama oyuna baslamak ıstedıgımde oyun acılmıyor ve sıyah ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tam ekransa pencereli dene bende de olmuştu çözemedim. Ya da siyah ekran olduğunda alt tab at 1-2 kere.