Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #11 sweiss dedi: Oyun süresi çok kısa olmasa alıcaktım. Ancak 12-13 saat için 130 TL vermeye pek gönlüm el vermiyor. Genişletmek için tıkla... 12 saat AAA oyunlar için fazlasıyla ideal. Ubisoft'un oyunları dışında sadece hikayeden ilerlersen çoğu oyun bu kadar saatte bitiyor. Ayrıca illa Steam üzerinden almanıza gerek yok diğer sitelerde daha uygun fiyatlara düşüyor.
sweiss dedi: Oyun süresi çok kısa olmasa alıcaktım. Ancak 12-13 saat için 130 TL vermeye pek gönlüm el vermiyor. Genişletmek için tıkla... 12 saat AAA oyunlar için fazlasıyla ideal. Ubisoft'un oyunları dışında sadece hikayeden ilerlersen çoğu oyun bu kadar saatte bitiyor. Ayrıca illa Steam üzerinden almanıza gerek yok diğer sitelerde daha uygun fiyatlara düşüyor.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.015 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 12 Kasım 2021 #12 sweiss dedi: Elim sürekli satın ala gidiyor ama hadi hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Bende istiyorum ama fiyatı ülkemiz için halen yüksek gibi kalıyor yerine RDR 2 için biriktiriyorum, affet beni Tommy Angelo.
sweiss dedi: Elim sürekli satın ala gidiyor ama hadi hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Bende istiyorum ama fiyatı ülkemiz için halen yüksek gibi kalıyor yerine RDR 2 için biriktiriyorum, affet beni Tommy Angelo.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 12 Kasım 2021 #13 Tüm seri için kaliteli Türkçe yama var mı peki? İngilizce bazı kısımları tam çözümleyemiyorum da.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.015 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 12 Kasım 2021 #14 sweiss dedi: Tüm seri için kaliteli Türkçe yama var mı peki? İngilizce bazı kısımları tam çözümleyemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Bir çeviri ekibi bir yama çıkarmıştı diye hatırlıyorum. Bir de yapay zeka(Translate) ile yapılan çevirisi vardı.
sweiss dedi: Tüm seri için kaliteli Türkçe yama var mı peki? İngilizce bazı kısımları tam çözümleyemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Bir çeviri ekibi bir yama çıkarmıştı diye hatırlıyorum. Bir de yapay zeka(Translate) ile yapılan çevirisi vardı.