emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 390 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Sürücülerim güncel, oyunu ilk Epic'ten yükledim olmadı. Sonra crack indirdim yine aynı hata vardı. Nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2025
Sürücülerim güncel, oyunu ilk Epic'ten yükledim olmadı. Sonra crack indirdim yine aynı hata vardı. Nasıl düzeltirim?
Çözüm Yutka46 31 Temmuz 2025 Oyun ayarlarından V-Sync ya da diğer adıyla Dikey Senkronizasyon ayarını kapatıp deneyin.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.903 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #2 Oyun ayarlarından V-Sync ya da diğer adıyla Dikey Senkronizasyon ayarını kapatıp deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 390 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 Yutka46 dedi: Oyun ayarlarından V-Sync ya da diğer adıyla Dikey Senkronizasyon ayarını kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler Oyunu 5 gün önce bitirdim çok güzel bir oyun herkese tavsiye ederim şimdi de ikincisine başladım. Son düzenleme: 20 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Oyun ayarlarından V-Sync ya da diğer adıyla Dikey Senkronizasyon ayarını kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler Oyunu 5 gün önce bitirdim çok güzel bir oyun herkese tavsiye ederim şimdi de ikincisine başladım.