H harikulade31 Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Mafia Definitive Edition'a Türkçe yama indirmezsem sorun yok ama indirince oyun açılır gibi olup direk kapanıyor. Türkçe yama olmadan oynayamam. Çözüm var mı?
Mafia Definitive Edition'a Türkçe yama indirmezsem sorun yok ama indirince oyun açılır gibi olup direk kapanıyor. Türkçe yama olmadan oynayamam. Çözüm var mı?
feroben Centipat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #2 Yamada sorun olması olasidir. Artı 0 Eksi
KS KS H harikulade31 Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 feroben dedi: Yamada sorun olması olasidir. Genişletmek için tıkla... 3 farklı yama denedim. Artı 0 Eksi
Rabbani Catesby Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 299 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #4 harikulade31 dedi: 3 farklı yama denedim. Genişletmek için tıkla... Yamanın linkini atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS H harikulade31 Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #5 Rabbani Catesby dedi: Yamanın linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwizq9b0vNSJAxU_QvEDHRHUD28QFnoECB0QAQ&url=https%3A%2F%2Fyamatr.com%2Fmafia-definitive-edition-turkce-yama%2F&usg=AOvVaw2kNGPkSPSNrPbiBYt9x48J&opi=89978449 Artı 0 Eksi
Rabbani Catesby dedi: Yamanın linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwizq9b0vNSJAxU_QvEDHRHUD28QFnoECB0QAQ&url=https%3A%2F%2Fyamatr.com%2Fmafia-definitive-edition-turkce-yama%2F&usg=AOvVaw2kNGPkSPSNrPbiBYt9x48J&opi=89978449
Rabbani Catesby Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 299 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #6 Direkt klasörü mü yapıştırıyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS H harikulade31 Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #7 Rabbani Catesby dedi: Direkt klasörü mü yapıştırıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır içindeki klasörü oyundakiyle değiştiriyorum. Artı 0 Eksi
Rabbani Catesby dedi: Direkt klasörü mü yapıştırıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır içindeki klasörü oyundakiyle değiştiriyorum.
Rabbani Catesby Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 299 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #8 harikulade31 dedi: Hayır içindeki klasörü oyundakiyle değiştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmanız gerekenler: Yama RAR'ını açıyoruz. Mafia Definitive Edition dosyasına giriyoruz. Launcherlanguages klasörüne giriyoruz. En klasörüne giriyoruz. launcher.resources.dll yi kopyalıyoruz. Aynın adımları oyunun kurullu olduğu yere girip yapıştırıyoruz. Artı 0 Eksi
harikulade31 dedi: Hayır içindeki klasörü oyundakiyle değiştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmanız gerekenler: Yama RAR'ını açıyoruz. Mafia Definitive Edition dosyasına giriyoruz. Launcherlanguages klasörüne giriyoruz. En klasörüne giriyoruz. launcher.resources.dll yi kopyalıyoruz. Aynın adımları oyunun kurullu olduğu yere girip yapıştırıyoruz.
KS KS H harikulade31 Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #9 Rabbani Catesby dedi: yapmanız gerekenler: yama rar ını açıyoruz Mafia Definitive Edition dosyasına giriyoruz launcherlanguages klasörüne giriyoruz en klasörüne giriyoruz Genişletmek için tıkla... Oraya kadar girmeye gerek var mı? Artı 0 Eksi
Rabbani Catesby dedi: yapmanız gerekenler: yama rar ını açıyoruz Mafia Definitive Edition dosyasına giriyoruz launcherlanguages klasörüne giriyoruz en klasörüne giriyoruz Genişletmek için tıkla... Oraya kadar girmeye gerek var mı?
Rabbani Catesby Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 299 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #10 harikulade31 dedi: Oraya kadar girmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Evet sadece dosyayı kopyalayıp yapıştırıyoruz. Yoksa oyun çalışmaz. Artı 0 Eksi
harikulade31 dedi: Oraya kadar girmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Evet sadece dosyayı kopyalayıp yapıştırıyoruz. Yoksa oyun çalışmaz.