H harikulade31 Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Mafia Definitive Edition'a Türkçe yama indirince oyun açıldığı zaman siyah ekranda kalıyor, yamayı kaldırdığım zaman sorun yok. Türkçe yama olmadan oynayamam. Çözüm var mı?
Mafia Definitive Edition'a Türkçe yama indirince oyun açıldığı zaman siyah ekranda kalıyor, yamayı kaldırdığım zaman sorun yok. Türkçe yama olmadan oynayamam. Çözüm var mı?
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 11 Kasım 2024 #2 Sürüm sorunu olabilir mi? Oyunun daha güncel olması gerekiyordur, veya tam tersi. Artı 0 Eksi
SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 12 Kasım 2024 #3 Player01 dedi: Sürüm sorunu olabilir mi? Oyunun daha güncel olması gerekiyordur, veya tam tersi. Genişletmek için tıkla... Olabilir aynı sorun bende de vardı ben de yamayı silip oynuyordum. Artı 0 Eksi
Player01 dedi: Sürüm sorunu olabilir mi? Oyunun daha güncel olması gerekiyordur, veya tam tersi. Genişletmek için tıkla... Olabilir aynı sorun bende de vardı ben de yamayı silip oynuyordum.
KS KS H harikulade31 Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #4 Player01 dedi: Sürüm sorunu olabilir mi? Oyunun daha güncel olması gerekiyordur, veya tam tersi. Genişletmek için tıkla... Bir sürü yama denedim man. Artı 0 Eksi
Player01 dedi: Sürüm sorunu olabilir mi? Oyunun daha güncel olması gerekiyordur, veya tam tersi. Genişletmek için tıkla... Bir sürü yama denedim man.