Teşekkürler.MAFIA: Definitive Edition %100 Türkçe Yama
Türkçe Yama (Mediafire) Virüs Total Sonucu Çevirmenler: exTRmesports Noxious Seleukos Barisijen furkandorum p00r waltran kahraman523 tamer.er ISKA Uchiha Itachi freeman1930 Xaltrone SCOFIELD Çeviri Notları: Güncel Çeviri Yüzdesi: %100 Proje Başlangıç Tarihi: 01.10.2020 Proje Bitiş Tarihi...www.technopat.net
Yama nasıl kurulur onu biliyor musunuz?MAFIA: Definitive Edition %100 Türkçe Yama
Türkçe Yama (Mediafire) Virüs Total Sonucu Çevirmenler: exTRmesports Noxious Seleukos Barisijen furkandorum p00r waltran kahraman523 tamer.er ISKA Uchiha Itachi freeman1930 Xaltrone SCOFIELD Çeviri Notları: Güncel Çeviri Yüzdesi: %100 Proje Başlangıç Tarihi: 01.10.2020 Proje Bitiş Tarihi...www.technopat.net
Hocam yamanın içindeki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atacaksınız, sonrasında Türkçe olması lazım. Dil değiştirmeyi unutmayın.Teşekkürler.
Yama nasıl kurulur onu biliyor musunuz?
Teşekkürler şimdi deneyeceğim.Hocam yamanın içindeki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atacaksınız, sonrasında Türkçe olması lazım. Dil değiştirmeyi unutmayın.
Hocam yamanın içindeki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atacaksınız, sonrasında Türkçe olması lazım. Dil değiştirmeyi unutmayın.
Değiştire basın.Teşekkürler şimdi deneyeceğim.
Eki Görüntüle 1453948
Tüm dosyaları içine atarken böyle bir şey çıktı bu ne.
Tamamdır.Değiştire basın.
Bu dosyayı attım şimdi oyuna giremiyorum.Değiştire basın.
Nasıl giremiyorsunuz hocam? Hata vs. veriyor mu?Tamamdır.
Bu dosyayı attım şimdi oyuna giremiyorum.
Ben bu çocuklara çocuklara okula giremiyorum diye bir şey yazmadım bu nasıl oluyor lan?
Oyundan atıyor hocam.Nasıl giremiyorsunuz hocam? Hata vs. veriyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.