6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 28 Eylül 2024 #1 Bir YouTube videosunda Mafia Definitive Edition'un bir açık dünya oyunu olmadığı sürekli görev yapmak zorunda olduğumuzu söylemişti. Ben tabii görev yapacağım ama bazı zamanlar serbestçe dolaşmak istiyorum. Böyle bir şey var mı?
Bir YouTube videosunda Mafia Definitive Edition'un bir açık dünya oyunu olmadığı sürekli görev yapmak zorunda olduğumuzu söylemişti. Ben tabii görev yapacağım ama bazı zamanlar serbestçe dolaşmak istiyorum. Böyle bir şey var mı?
Yaver46 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 668 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #2 Serbestçe dolaşabilirsin haritada. Ama haritada boş boş gezmekten başka yapacağın bir şey yok onu demek istemişlerdir.
Serbestçe dolaşabilirsin haritada. Ama haritada boş boş gezmekten başka yapacağın bir şey yok onu demek istemişlerdir.
6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 28 Eylül 2024 #3 Yaver46 dedi: Serbestçe dolaşabilirsin haritada. Ama haritada boş boş gezmekten başka yapacağın bir şey yok onu demek istemişlerdir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Peki GTA 5'te yapabildiğimiz gibi insanlara sıkıp bombalar ile katliam, kaos çaıkartabiliyor muyuz?
Yaver46 dedi: Serbestçe dolaşabilirsin haritada. Ama haritada boş boş gezmekten başka yapacağın bir şey yok onu demek istemişlerdir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Peki GTA 5'te yapabildiğimiz gibi insanlara sıkıp bombalar ile katliam, kaos çaıkartabiliyor muyuz?
Yaver46 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 668 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #4 613007 dedi: Tamam teşekkürler. Peki GTA 5'te yapabildiğimiz gibi insanlara sıkıp bombalar ile katliam, kaos çaıkartabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet evet silahla insanları öldürebiliyorsun polis geliyor çatışabiliyorsun, kaçabiliyorsun.
613007 dedi: Tamam teşekkürler. Peki GTA 5'te yapabildiğimiz gibi insanlara sıkıp bombalar ile katliam, kaos çaıkartabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet evet silahla insanları öldürebiliyorsun polis geliyor çatışabiliyorsun, kaçabiliyorsun.
k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #5 613007 dedi: Tamam teşekkürler. Peki GTA 5'te yapabildiğimiz gibi insanlara sıkıp bombalar ile katliam, kaos çaıkartabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet yapabiliyosunda hocam çok tanıdık geldiniz
613007 dedi: Tamam teşekkürler. Peki GTA 5'te yapabildiğimiz gibi insanlara sıkıp bombalar ile katliam, kaos çaıkartabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet yapabiliyosunda hocam çok tanıdık geldiniz
6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Ekim 2024 #6 k.murat53 dedi: Evet yapabiliyosunda hocam çok tanıdık geldiniz Genişletmek için tıkla... Sende bana çok tanıdık geldin kardeş. Bana yazma lütfen eski arkadaşım. Çünkü her arkadaş olduğumuzda aynı nedenle küsüyoruz hoş olmuyor.
k.murat53 dedi: Evet yapabiliyosunda hocam çok tanıdık geldiniz Genişletmek için tıkla... Sende bana çok tanıdık geldin kardeş. Bana yazma lütfen eski arkadaşım. Çünkü her arkadaş olduğumuzda aynı nedenle küsüyoruz hoş olmuyor.
k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #7 613007 dedi: Sende bana çok tanıdık geldin kardeş. Bana yazma lütfen eski arkadaşım. Çünkü her arkadaş olduğumuzda aynı nedenle küsüyoruz hoş olmuyor. Genişletmek için tıkla... Konunuz onume cikti sadece Allah'a emanetsin.
613007 dedi: Sende bana çok tanıdık geldin kardeş. Bana yazma lütfen eski arkadaşım. Çünkü her arkadaş olduğumuzda aynı nedenle küsüyoruz hoş olmuyor. Genişletmek için tıkla... Konunuz onume cikti sadece Allah'a emanetsin.