Mafia nereden alınır?

EnsX

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Mafia tüm serisi Epic'te 122,99 lira Steam'de 149 lira. Sizce nereden almak mantıklı? Bu arada Epic'te 2 ve 3 acayip ucuz kesinikle bir bakın.

Steam'de koleksiyoncu falan değilseniz dinlemeyin burayı. Oyun oynarım kafama göre diyorsanız 30 TL farka asla değmez. Yok ben kütüphane kasıyorum falan derseniz Steam almanız daha uygun olur. Epic Games'de %10 geri kazanma da var.

Epic'den alirsaniz 122.99'un 10% reward'i olacak onunla birlikte 110TL gibi bir sey.

Her iki platform icin de Nays kullanabilirsiniz, son fiyat su sekilde olur
Epic => 88.5TL
Steam => 120TL

Ben ucuzdan yanayim, nerede ucuzsa oradan alirim. Bunun tek istisnasi Disco Elysium oldu, o oyun icin Turkce paketi yoktu Epic uzerinde ben aldigimda ve ingilizce oynamanin zorlayacagini dusunup Steam uzerinden almistim.

Steam'de koleksiyoncu falan değilseniz dinlemeyin burayı. Oyun oynarım kafama göre diyorsanız 30 TL farka asla değmez. Yok ben kütüphane kasıyorum falan derseniz Steam almanız daha uygun olur. Epic Games'de %10 geri kazanma da var.
Epic'den alirsaniz 122.99'un 10% reward'i olacak onunla birlikte 110TL gibi bir sey.

Her iki platform icin de Nays kullanabilirsiniz, son fiyat su sekilde olur
Epic => 88.5TL
Steam => 120TL

Ben ucuzdan yanayim, nerede ucuzsa oradan alirim. Bunun tek istisnasi Disco Elysium oldu, o oyun icin Turkce paketi yoktu Epic uzerinde ben aldigimda ve ingilizce oynamanin zorlayacagini dusunup Steam uzerinden almistim.
Steam ile Epic Games üzerindeki fiyat aynı zaten. Konu sahibi geri ödemeyi katıp öyle karşılaştırmış ama daha ucuz söylemiş? Steam ile Epic Games arasında o kadar çok fark var ki... Olay sadece koleksiyonluk değil. Epic Games, her hafta ücretsiz oyun dağıtacağına ilk önce istemcisini düzeltsin.

Şimdi anlaşıldı, tek tek alınca daha ucuza geliyor. 👍

Son düzenleme:
Steam ile Epic Games üzerindeki fiyat aynı zaten. Konu sahibi geri ödemeyi katıp öyle karşılaştırmış. Steam ile Epic Games arasında o kadar çok fark var ki... Her hafta ücretsiz oyun dağıtacağına ilk önce istemcisini düzeltsin.
Geri odemeyi dahil etmemis. Oyunlari paket olarak degil tek tek sepete ekleyince daha uyguna geliyor, Mafia serisine has bir durum bu. Istemcisi de gayet iyi calisiyor bence, kac tane oyun oynadim bir sorun yasamadim. 31.5TL'ye degecek bir sey yok ortada. Steam uzerinden kart dusurdu satti diyelim bu durumda 24TL bir fark var asagi yukari ve degecegini dusunmuyorum.

Buna ek olarak bedava dagittigi oyunlarin cogunu oynamasam da bazi oyunlardan gayet memnunum. Platform begenmeme triplerine girmenin kafasini anlamiyorum, ac oyna kapat.

Arkadaşlar bazılarınız Epic bazılarınız Steam demiş teşekkürler yorumlarınız için tabii ki Steam Epic'den iyi ama fiyat konusundada Epic daha iyi arada 28 lira fark var bu farkdan dolayı Epic'den mi yoksa Steam'den mi almalıyım çünkü birçok kişi Steam'in optimizasyonun daha iyi olduğunu söylüyor bu arada tek tek fiyatlandırma yaptım Steam'de trilogy Epic'de tek tek sepete ekledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı