Mafia oynanır mı?

woodythepecker

Picopat
Daha fazla  
Dostlar Mafia üçlemesine sahibim, bir ara ilk oyunu indirip yarım saat kadar oynadım ancak pek sarmadı. Sizce bu seriye yeniden şans vermeli miyim?

Dostlar Mafia üçlemesine sahibim, bir ara ilk oyunu indirip yarım saat kadar oynadım ancak pek sarmadı. Sizce bu seriye yeniden şans vermeli miyim?

Bence 1ve2. oyuna şans vermelisin hikaye ve oynayış olarak beni hiç sıkmayan ve akıcı oynatan oyunlardan 2.oyunun hikayesi bence daha güzeldi tabii.

Tekrar deneyin, sarmazsa boş verin. Ama 2. oyun harbiden güzel. Bakmanızı öneririm.

1. Remastered oynama imkanın varsa oyna, orijinal halleri oldukça eski ve pek saramayabilir, zamanında mafifa 2 Remastered oynadım, gerçekten harikaydı.
  2. Dostlar Mafia üçlemesine sahibim, bir ara ilk oyunu indirip yarım saat kadar oynadım ancak pek sarmadı. Sizce bu seriye yeniden şans vermeli miyim?

Remastered oynama imkanın varsa oyna, orijinal halleri oldukça eski ve pek saramayabilir, zamanında mafifa 2 Remastered oynadım, gerçekten harikaydı.

1 ve 2. oyun oynanır. Aralarında hikaye açısından çok bağlam yok. 2 oyunda ayrı hikayeye sahip yani. Sadece 2. oyunda 1. oyuna gönderme var hikaye kısmında, spoiler vermeden böyle anlatablirim. Ben 1 ve 2. yi oynadım çok sevdim ancak eski bir oyun oldukları için arada buglar, hatalar vs. olabiliyor tabii. 3. oyunu oynamadım çok da oynamanı tavsiye etmem çünkü ilk 2 oyunla hiçbir benzerliği yok, apayrı bir oyun olmuş. Yakın zamanda 4. oyun çıkacak o da ilk iki oyun gibi olacağı söyleniyor. Eğer olursa onu da oynamak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…