Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.320 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Nisan 2025 #11 İlk 2 oyun oynanır, definitive versiyonları varsa daha iyi olur özellikle ilk oyun için. Son oyun pek iyi değil ama.
İlk 2 oyun oynanır, definitive versiyonları varsa daha iyi olur özellikle ilk oyun için. Son oyun pek iyi değil ama.
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.341 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 3 Nisan 2025 #12 Beni ilk oyun sarmadı. 7 saat oynadım. Görevler içerisindeki checkpoint noktaları çok sığ. Bir hata yapınca 2 saat tekrar beklemek istemiyorum.
Beni ilk oyun sarmadı. 7 saat oynadım. Görevler içerisindeki checkpoint noktaları çok sığ. Bir hata yapınca 2 saat tekrar beklemek istemiyorum.
woodythepecker Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #13 Arda Arı dedi: Remastered oynama imkanın varsa oyna, orijinal halleri oldukça eski ve pek saramayabilir, zamanında mafifa 2 Remastered oynadım, gerçekten harikaydı. Genişletmek için tıkla... Remastered aldım hocam. Şu an Mafia Trilogy Remastered çok ucuza satılıyor Epic Games'te, bunu da yazmış olayım konu açılmışken.
Arda Arı dedi: Remastered oynama imkanın varsa oyna, orijinal halleri oldukça eski ve pek saramayabilir, zamanında mafifa 2 Remastered oynadım, gerçekten harikaydı. Genişletmek için tıkla... Remastered aldım hocam. Şu an Mafia Trilogy Remastered çok ucuza satılıyor Epic Games'te, bunu da yazmış olayım konu açılmışken.
E estexa Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #14 woodythepecker dedi: Dostlar Mafia üçlemesine sahibim, bir ara ilk oyunu indirip yarım saat kadar oynadım ancak pek sarmadı. Sizce bu seriye yeniden şans vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hemen başla ciddi diyorum hikayesi muazzam.
woodythepecker dedi: Dostlar Mafia üçlemesine sahibim, bir ara ilk oyunu indirip yarım saat kadar oynadım ancak pek sarmadı. Sizce bu seriye yeniden şans vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hemen başla ciddi diyorum hikayesi muazzam.