Epic Games Mafia Trilogy 93,50 TL!

Nasıl kırpmışlar?
Baya baya. Bazı görevleri de çıkartmışlar. Oyunun oynanış süresinde ciddi bir düşüş var.
Ben orjinal bir Mafia sever olarak remaster versyonunun bu derecede kırpılmasından çok rahatsız oldum.
Oyunun zaten zorluğu tamamen gitmiş. O ruh kalmamış oyunda. Herkesin harcı değil kesinlikle yeni bir versyon yapıp da sevdirmek. Kurtlar vadisi modu bile daha iyi.

Evet maalesef öyle 3 oyunu saymazsak ilk 2 oyun için çok güze bir fiyat.
3.oyun çok ayrı bir rezalet. Bir de çok gerekliymiş sevilmiş gibi ona da def edit yapmışlar ya gerçekten komedi.

Son düzenleme:
Baya baya. Bazı görevleri de çıkartmışlar. Oyunun oynanış süresinde ciddi bir düşüş var.
Ben orjinal bir Mafia sever olarak remaster versyonunun bu derecede kırpılmasından çok rahatsız oldum.
Oyunun zaten zorluğu tamamen gitmiş. O ruh kalmamış oyunda. Herkesin harcı değil kesinlikle yeni bir versyon yapıp da sevdirmek. Kurtlar vadisi modu bile daha iyi.

3.oyun çok ayrı bir rezalet. Bir de çok gerekliymiş sevilmiş gibi ona da def edit yapmışlar ya gerçekten komedi.
Mafia'yı daha önce oynamamış biri olan ben için fark edebileceğim bir şey yok yani? Doğrudan remaster üzerinden oynayacağım çünkü 1 ve 2'yi.

Evet arkadaş şu anda Epic Games te 93,50 ilk defa bu kadar düştü. Yanı en düşük fiyatı bence çok iyi direk alın.

Hocam bu oyunun Türkçe yaması var mı virüssüz.

Yani bu fiyata bana göre daha kaliteli çok az oyun bulunur ki 3 oyundan ibaret ilk 2 oyunu bana göre iyi oyunlar Mafia 1"in hikayesini çok fazla seven biri olarak kesinlikle alırdım ancak Steam'de zamanında aldım alamayanlar için çok büyük fırsat bana göre.

Mafia'yı daha önce oynamamış biri olan ben için fark edebileceğim bir şey yok yani? Doğrudan remaster üzerinden oynayacağım çünkü 1 ve 2'yi.
İlk oyunu oynamak eziyet gelmeyecekse onu oyna derim ilk olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı