Çözüldü Mafia Trilogy daha da indirime girer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cranticos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Mafia Trilogy şu an steam'de 149.60 tl. Yaz indirimlerinde daha da indirime girer mi? Ayrıca bir şey daha var. Trilogy paketini satın aldığım zaman klasik mafia oyunları da kütüphaneme geliyor mu? Normalde sadece mafia 2 definitive edition alırsam klasik mafia 2 geliyor ama trilogy şeklinde alsam da yine de gelir mi?

Hocam belki yaz indirimlerinde tekrar indirime girer ama zam da gelebilir bilemiyorum ve Mafia 2 classic trilogy alsanız da gelir

Gireceğini sanmam, Mafia serisi üçüncü oyunu dışında sağlam seridir. Üç oyunu 149 TL'ye alıyorsunuz, daha ne istiyorsunuz? Merak etmiyor değilim ve Mafia 2 Definitive Edition'un yanında Classic olanı da geliyor.

Normalde sadece mafia 2 definitive edition alırsam klasik mafia 2 geliyor ama trilogy şeklinde alsam da yine de gelir mi?
Evet gelir.
Yaz indirimlerinde daha da indirime girer mi?
Olabilir. Olmayabilir. Kesin bisey diyemeyiz.

Daha ucuza almak istiyorum diyorsan epicte 2. ve 3. Oyunu onaltışar tl oluyor. 1 de 90tl. 122tl ediyor. Nays la öde. 100tl ediyir. Ama steam deki gibi mafia 2 nin orjinal versiyonunu vermiyor.

Açtığım konuyu dikkatli okursanız görürsünüz, fiyatına herhangi bir laf etmedim. 149 TL'den daha aşağı düşme şansı var ise 18 gün daha bekleyebilirim bunu belirtmeye çalıştım.

Akıl, mantık var. Sence düşer mi? Her oyuna peş peşe zam geliyor ve dolar kuru da çok dalgalı. Sürekli yükselişte. Her yerde oyunlara zam gelebilir, alabildiğinizi alın deniyor fakat siz daha da indirtmeye çalışıyorsunuz. Oyun yapımcısının suçu, oyunu bedavaya vermesi gerekirdi. Değil mi? Zamanında RDR2 98 TL'nin altına daha da düşer mi diyenler oldu ve almadılar. Sonucunda da oyun 1150 TL'ye yükseldi, çoğu kişi oyunu 380 TL'den aldı. Keşke 2K indirim yapmak yerine şu fiyatları bir yükseltse de zamlı hâlinden satın alsanız ancak öyle akıllanırsınız.

Kendi kafanızdan şeyler kuruyorsunuz. Bu sitenin amacı insanların soru sorması ve bilen kişilerin de bunu saygı çerçevesi içinde cevaplaması, ki 38.320 mesajınız olduğuna göre bunu benden daha iyi bilmeniz gerekir. Soruma evet veya hayır şeklinde cevap vermeniz hem benim hem sizin vaktinizi kurtarırdı. Ayrıca siz beni muhtemelen cimrilik yapıp oyunu 380 TL'ye aldığımı düşünmüşsünüzdür. Merak etmeyin ben 98 TL'ye aldım zamanında eski konularıma bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…