Mafia Trilogy nereden alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

The Towande

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Steam'da şu an 149.60 TL, ancak Steam key şeklinde daha ucuza satılan yerler varsa önerilerinizi bekliyorum.

Steam'dan aldım ucuz bir yer bulamadım. Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Steam'da şu an 149.60 TL, ancak Steam key şeklinde daha ucuza satılan yerler varsa önerilerinizi bekliyorum.

Hocam ben ayrı hesap olarak aldım 25 tl ye memnunum bence 140 gibi meblağ vermeye gerek yok.

Edit: Almışsınız 🙂

Hocam ben ayrı hesap olarak aldım 25 tl ye memnunum bence 140 gibi meblağ vermeye gerek yok.

Edit: Almışsınız 🙂
Hesap işlerine hiç giresim yok kendi hesabımı dizmeyi seviyorum 7 yıldır. Maddi ve manevi bir koleksiyon gibi artık benim için.

Bu tarz toplu paketler genellikle platformlara özel oluyor. Oyunları anahtar olarak satanlar böyle paketler yapmıyorlar. Yapanlar da genellikle Steam vb. daha pahalıya yapıyor. Ya da Steam varsayılan fiyatından 5-10 ₺ ucuza satıp kâr etmeye çalışıyor.

Ayrıca tekli oyunlarda da aynı kafa yapısıyla satış yapıyorlar. Yani ucuza bu tarz sitelerden Steam, Epic oyunlarını bulmanız çok zor.

Spesifik olarak bazı markalar, yerel fiyatlandırmayı aracı siteler ile yapıyorlar. Playstation oyunları için ETail üzerinde mesela çok iyi indirimler oluyor. Voidu'da benzer indirimler yapan sitelerden biri. Etail bir ara Paradox'un yeni çıkacan oyunu için de iyi bir kupon sunmuştu.

Kupon sistemleri bayağı rezalet. Genellikle kupon olunca ana sayfada dönen görsellerin üstünde yazıyor.

2023-03-01_22-38.png

Sosyal medya yönetimi ve reklam tarafında da kötüler. Kullanıcılar aracılığıyla bu kuponlara denk geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı