MAG 256F ayarları nasıl olmalı?

Daha fazla  
Merhaba dostlar, MAG 256F modeli aldım bugün elime ulaştı. Renk ayarlarını hallettim ama en hızlı ve akıcı şekilde yırtılma olmadan kullanmak için hangi ayarları yapmam gerekiyor? Hem monitör üzerinde hem de NVIDIA üzerinden önerdiğiniz, açmam veya kapamam gereken en FPS moduna uygun ayarlar nedir?

MSI GTX 1660 Super Gaming X ile i5-11400 işlemci.

Merhaba dostlar, MAG 256F modeli aldım bugün elime ulaştı. Renk ayarlarını hallettim ama en hızlı ve akıcı şekilde yırtılma olmadan kullanmak için hangi ayarları yapmam gerekiyor? Hem monitör üzerinde hem de NVIDIA üzerinden önerdiğiniz, açmam veya kapamam gereken en FPS moduna uygun ayarlar nedir?

MSI GTX 1660 Super Gaming X ile i5-11400 işlemci.

Merhaba benim de bugün elime geçti ekran ama renk ayarlarını tam yapamadım sanırım bayağı bir gözümü yordu. Her yerde değil ama Windows'ta bazı yazılar net değil gibi onları ayarlayamadim. Renk ayarlarını paylaşabilir misin bana referans olması için.

Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim monitör de aynı. Bir şeyler bulabildiniz mi?
Merhaba, genel olarak hala ekran kalitesini çok ayarlayamadım gözüme batıyor bişeyler ama çözmedimde bir kalitesizlik var çözünürlükte. Oyun için bf5 oynuyorum nvdia ayarlarını yaptım sadece bir iki tanesini daha low a çektim fps için oyunda kendine geldi ama genel olarak video kalitesi falan çok çözemedim.

Oyunlarda NVIDIA denetim masasında optimum olanları ayarladım biraz FPS kaybı oldu ama en azından oyunda iyi gözükmeye başladı BF5 için konuşuyorum. monitör ayarlarından srgb olanı kullanıyorum genel olarak biraz düzeldi ama hala gözüme batan noktalar var genel video kalitesini falan çok ayarlayamadım. ayarlarımda şu şekilde.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15,6 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleme:
Merhaba benim de bugün elime geçti ekran ama renk ayarlarını tam yapamadım sanırım bayağı bir gözümü yordu. Her yerde değil ama Windows'ta bazı yazılar net değil gibi onları ayarlayamadim. Renk ayarlarını paylaşabilir misin bana referans olması için.
netliği 0 yap otomatik 3 ile geliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı