MAG 256F Gaming Monitör, FHD, 16:9, Flat, IPS, 180Hz, 1ms, FreeSync alınır mı?

Hocam çok bir bilgim yok fakat yanlış hatırlamıyorsam bu özelliklere sahip monitörler 4000 civarlarında satılmıyor mu?

Alınır mı? Arkadaşlar LG 24” UltraGear 24GS65F-B modeli arasında kaldım. Bütçem 6 bin TL eğer daha iyi bir seçenek varsa atar mısınız?
Mag 256f var bende 4.6kya iadesi iyi diye 300tl fazla verip almıştım.1 tane ölü piksel var ghosting yok renkler iyi pivot olmaması canımı sıkıyordu başta sonra dert etmedim.

İkiside kötü hocam gamepower hadi 2k ama diğerinin olayı yok.

hocam flat ips modeli var değil mi
gamepower düsünmüyorum lg düsünüyorum ama fiyattan dolayı ucuz msi 10 bit renk birde

Evet fast ips.

Ve flat aynı zmanda zaten bu fiyattaki curved ekranlar va panel hep.
hocam fast ips ile flat ips farklı şeyler değil mi curved değil mag 256f

bunlar çok kötü hocam inanmıyorum iyi birşey olduklarına

hocam fast ips ile flat ips farklı şeyler değil mi curved değil mag 256f

bunlar çok kötü hocam inanmıyorum iyi birşey olduklarına
fast ips ekran teknolojisi.Flat ise ekranının düz olması yani curved değilde düz ve ince olmasıdır.

s
fast ips ekran teknolojisi.Flat ise ekranının düz olması yani curved değilde düz ve ince olmasıdır.
teşekkür ederim

Hocam bende aldım bugün ulaştı ghost yok evet renkler soluk geldi fazla ayar yapamadım siyah yerlere girince yanları ekranın siyahlaştı 1 tane ölü piksel geldi sol altta canımı çok sıktı iade ettim bir daha alacağım aynısından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…