Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 30 Ekim 2024 #1 MAG 274QRFW ve ROG Strix XG27ACS arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Başka monitör önerisi olanlarda yazabilir, 2K IPS bir monitör arıyorum bu fiyat bandında en iyisi sizce hangisi?
MAG 274QRFW ve ROG Strix XG27ACS arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Başka monitör önerisi olanlarda yazabilir, 2K IPS bir monitör arıyorum bu fiyat bandında en iyisi sizce hangisi?
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 30 Ekim 2024 #2 Markadan ötürü kesinlikle MSI öneririm. Firma olarak da daha farklı yerden almanızı tavsiye ederim.
Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 30 Ekim 2024 #3 JRScarface dedi: Markadan ötürü kesinlikle MSI öneririm. Firma olarak da daha farklı yerden almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... MSI monitör sadece İtopya'da var hocam.
JRScarface dedi: Markadan ötürü kesinlikle MSI öneririm. Firma olarak da daha farklı yerden almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... MSI monitör sadece İtopya'da var hocam.
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 30 Ekim 2024 #4 Mirexol dedi: MSI monitör sadece İtopya'da var hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı özellikte farklı modelleri de var Amazon'da.
Mirexol dedi: MSI monitör sadece İtopya'da var hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı özellikte farklı modelleri de var Amazon'da.
Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 30 Ekim 2024 #5 JRScarface dedi: Aynı özellikte farklı modelleri de var Amazon'da. Genişletmek için tıkla... MAG 274QRF QD E2 gördüm Amazonda 13.461TL bütçeyi aşıyor hocam başka gördüğünüz varsa atarsanız sevinirim.
JRScarface dedi: Aynı özellikte farklı modelleri de var Amazon'da. Genişletmek için tıkla... MAG 274QRF QD E2 gördüm Amazonda 13.461TL bütçeyi aşıyor hocam başka gördüğünüz varsa atarsanız sevinirim.