MAG A850GL ile RX 9070 XT kullanılabilir mi?

Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Söylediğiniz gibi tek bir CPU bağlantısı ile sistemi açabildim yanlış sokete takmışım yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda tek CPU bağlantısını kullanmam herhangi bir sıkıntı yaratır mı?

Sorun bana degil ama ben de cevap vermek isterim. Islemciniz asiri guc cekmiyor. Tek 8 pin kablolu anakartlarda 7800X3D gibi islemciler kullananlar var. Sorun cikartmaz. 14900K degil nasil olsa kullandiginiz islemci. Ona trafo lazim oluyor.

Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Sizin sayenizde ve yönlendirmenizle problemim çözüldü.Artık istediğim RX 9070 XT modelini alabilirim. Aklımda hiç Nitro+ yoktu ama sayenizde bana çok çekici gelmeye başladı Sanırım Nitro+ alacağım

Cok hos bir model tasarimiyla vb. RX 9000 serisinin en ust modeli gibi duruyor su anlik. Tek kafa karistiran kisim 12VHPWR girisinin konumu.

Cok hos bir model tasarimiyla vb. RX 9000 serisinin en ust modeli gibi duruyor su anlik. Tek kafa karistiran kisim 12VHPWR girisinin konumu.
Birkaç test gördüm yük altında soket 65 dereceyi geçmiyor. Çok cool bir kart ama stokta yok malesef stok bekliyorum.

Deli manyak hayvan bir CPU almadığın sürece sorun yapmayacaktır, Core Reactor geçmeden önce aynıydı benim de, OC'ye rağmen sorunu yoktu.

B650M project Zero anakartım var işlemci Ryzen 5 9600X bende MAG A850GL beyaz model düşünüyorum ekran kartı red devil 9070XT white olacak uyumlu olur mu ek kablo vs gerekli mi?

B650M project Zero anakartım var işlemci Ryzen 5 9600X bende MAG A850GL beyaz model düşünüyorum ekran kartı red devil 9070XT white olacak uyumlu olur mu ek kablo vs gerekli mi?
Hocam gönül rahatlığıyla kullanabilirsin PSU' da toplam 4 adet 8 pin çıkışı var. Anakart üzerinde CPU 1 yazan yere takarsan çalışıyor. Şuan halihazırda ben böyle kullanıyorum.

Hocam gönül rahatlığıyla kullanabilirsin PSU'da toplam 4 adet 8 pin çıkışı var. Anakart üzerinde CPU 1 yazan yere takarsan çalışıyor. Şu an halihazırda ben böyle kullanıyorum.

Görsel atma şansınız var mı? Ekran kartındaki 3x8 PIN'i görsellini attığım CPU PCI-e yazan 4 yer var 8 pinlik 3'ünü taksam biri boşta boş olanada işlemci geliyor galiba.

Görsel atma şansınız var mı? Ekran kartındaki 3x8 PIN'i görsellini attığım CPU PCI-e yazan 4 yer var 8 pinlik 3'ünü taksam biri boşta boş olanada işlemci geliyor galiba.
Evet aynen öyle yapman lazım konuyu baştan sona kadar oku bu konuda bilgiye sahip bir arkadaş gayet güzel açıkladı. Malesef şuan görsel atamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…