reinaxe Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #31 Laren dedi: Evet aynen öyle yapman lazım konuyu baştan sona kadar oku bu konuda bilgiye sahip bir arkadaş gayet güzel açıkladı. Maalesef şu an görsel atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Okulumda konuşulanları anlamadım siz bağlantıyı nasılsın yaptınız en son dediğim gibi mi?
Laren dedi: Evet aynen öyle yapman lazım konuyu baştan sona kadar oku bu konuda bilgiye sahip bir arkadaş gayet güzel açıkladı. Maalesef şu an görsel atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Okulumda konuşulanları anlamadım siz bağlantıyı nasılsın yaptınız en son dediğim gibi mi?
Laren Kilopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 68 20 Mayıs 2025 #32 reinaxe dedi: Okulumda konuşulanları anlamadım siz bağlantıyı nasılsın yaptınız en son dediğim gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynısı gibi yaparsan hiçbir sıkıntı çıkmayacaktır.
reinaxe dedi: Okulumda konuşulanları anlamadım siz bağlantıyı nasılsın yaptınız en son dediğim gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynısı gibi yaparsan hiçbir sıkıntı çıkmayacaktır.