MAG B550 Tomahawk vs ROG STRIX B550 Gaming

Bütçe
4000
AMD anakart soran bir arkadaşa intel anakart tavsiyesi. Başarılı.

Arkadaşlar 4000 TL anakart bütçem var. MSI MAG B550 Tomahawk ve ASUS ROG STRIX B550 Gaming arasında kaldım. Sizce hangisi?

Msi 4500 TL civarı Asus ise söylediğiniz model 6000 TL civarı. İşlemciniz var mı peki ? Varsa ve belirtiniz ki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilsin.

AMD anakart soran bir arkadaşa intel anakart tavsiyesi. Başarılı.
😂 Çok feci bir karıştırma yapmışım dikkate almayın. Aklım o an neredeydi hatırlamıyorum 🤣.

Bu arada eğer bütçe 4.000TL ise gerçekten, işlemciye göre X serisi anakart bile bulunabilir o fiyatlara.

😂 Çok feci bir karıştırma yapmışım dikkate almayın. Aklım o an neredeydi hatırlamıyorum 🤣.

Bu arada eğer bütçe 4.000TL ise gerçekten, işlemciye göre X serisi anakart bile bulunabilir o fiyatlara.

X570'ler bu seride erken piyasaya çıktığı için bazı dezavantajları var. Mesela B550 Tomahawk ile ROG Strix'in termal olarak gömdüğü sayısız X570 bulunuyor.

Son düzenleme:
Söyledigim model 4000 TL civarında B550-F Gaming.
İkisini de kullandım, özellikle Overclock anlamında bir tık B550 Toma daha iyi, Tier List'te de bir tık üstte zaten. Yalnız B550-F ile yorum kampanyası vs. kullanınca 3.300 liraya kadar düşüyordu birkaç gündür fiyat artmadıysa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı