Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 29 Ağustos 2021 #1 Oyuncu koltunu almayı düşünüyorum ve MAG CH130 I FABRIC koltuğunu beğeniyorum. Kumaş olması kafamı karıştırdı. Deri koltuklara göre daha iyimi olur, daha kötü mü olur bilemiyorum ne dersiniz?
Oyuncu koltunu almayı düşünüyorum ve MAG CH130 I FABRIC koltuğunu beğeniyorum. Kumaş olması kafamı karıştırdı. Deri koltuklara göre daha iyimi olur, daha kötü mü olur bilemiyorum ne dersiniz?
sabo1993 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #2 Kesinlikle kumaş al fiyat olarak nedir bilmiyorum ama %90 kalitelidir bu ürün. Artı 0 Eksi
bruhboyyzu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 Minsnicterb dedi: Oyuncu koltunu almayı düşünüyorum ve MAG CH130 I FABRIC koltuğunu beğeniyorum. Kumaş olması kafamı karıştırdı. Deri koltuklara göre daha iyimi olur, daha kötü mü olur bilemiyorum ne dersiniz? Eki Görüntüle 1152540 Genişletmek için tıkla... Hocam min 8 k yı gözden çıkarmanız gerekiyor elbette çok kalitelidir ama yarı fiyatına hawk almak daha mantıklı Artı 0 Eksi
Minsnicterb dedi: Oyuncu koltunu almayı düşünüyorum ve MAG CH130 I FABRIC koltuğunu beğeniyorum. Kumaş olması kafamı karıştırdı. Deri koltuklara göre daha iyimi olur, daha kötü mü olur bilemiyorum ne dersiniz? Eki Görüntüle 1152540 Genişletmek için tıkla... Hocam min 8 k yı gözden çıkarmanız gerekiyor elbette çok kalitelidir ama yarı fiyatına hawk almak daha mantıklı