MAG Forge 100M kasaya fan önerisi

Cengizhan DOLAK

Hectopat
Daha fazla  
Anakart: MSI B550-A Pro.

MSI MAG Forge 100M elimde bu kasa var ön panel 3 fan desteklemesine rağmen 2 fanla beraber geliyor kasa. 120 mm RGB fan yazıyor ve başka bir bilgi yok. Bana ön kısmına olacak şekilde fanı nasıl seçeceğim? Yardımcı olacak olan olursa çok sevinirim.
Not: RPM değerleri fark edebildiği için anakartımla uymama durumu olabileceği için gibi nedenlerle soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Msı Mag Forge 100R modelini kullanıyorum.

Fan olarak Arctic BioniX F120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00092A) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik öneririm

2 RGB fanın ortasına bunu taktım. Gayet güzel fan ve seviyorum. RGB sevmeseydim kasanın ön tarafına 3 tane bu fanlardan takardım.

Anakart olarak B450M S2H kullanıyorum. Anakartın yazılımında fan ayarını %100'de 1278 RPM gösteriyor. %100'e aldığım zaman bu değeri geçiyor ve 1355-1368 RPM arasında dönüyor fanlar.

2 FAN ve 3 FAN arasında çok büyük fark var mı sence almaya değer mi ?

Aynı kasayı kullanıyorum 3700x işlemci ve 6700xt kart ile bence standart hali ile gayet yeterli seviyede bir hava akışı var kasada. Anakartım da yeterli fan portu olmadığı için 2 fanla birlikte de kullanmıştım soğutmaya yetiyor. Mining yaparken yaklaşık 3 derece farketmişti 2 fan ve 3 fan farkı ama tam ekran kartına üfleyen fan devre dışıydı. 3. Bir fan takmanın çok büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…