Yaptım denemez çünkü giriş yeri yok.Bağlantılarını yaptın mı?
Fanlar için çoklayıcı alacaksın. LED'ler için de fanların LED kablolarını o kutuya benzer aparata takıp SATA güç bağlantısını yapacaksın. Bunu yaptıktan sonra açma kapama tuşunun yanındaki LED tuşundan animasyonlar arasında geçiş yapabilirsin.Yaptım denemez çünkü giriş yeri yok.
Ama şöyle bir durum var ön fanların bağlantısı 4 pinli, anakarttada 4 pinli 1 adet giriş var ona da arka fan ı taktım. Kasanın yan tarafında JRAINBOW adlı bir çoklayıcı gibi aparat var onlarında girişleri 3 pinli orayada ön fanlar olmuyor.
çoklayıcı için öneriniz varmıdır ? her çoklayıcı her anakarta olur mu ?Fanlar için çoklayıcı alacaksın. LED'ler için de fanların LED kablolarını o kutuya benzer aparata takıp SATA güç bağlantısını yapacaksın. Bunu yaptıktan sonra açma kapama tuşunun yanındaki LED tuşundan animasyonlar arasında geçiş yapabilirsin.
Işıkların yanmamasının sebebi kontrolcünün güç alamıyor oluşu. Kasanın yan kapağının arkasındaki kontrolcünün alt kısmında bir SATA girişi var. Oranın bağlantısını yaparsanız ışıklar yanar.Çoklayıcı için öneriniz var mıdır? Her çoklayıcı her anakarta olur mu?
Ve fanların RGB kabloları takılı ama şu an yanmıyor
öneri için teşekkür ederim.Işıkların yanmamasının sebebi kontrolcünün güç alamıyor oluşu. Kasanın yan kapağının arkasındaki kontrolcünün alt kısmında bir SATA girişi var. Oranın bağlantısını yaparsanız ışıklar yanar.
![]()
Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik
Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo Kasanızdaki tüm fanları otomatik devirli olarak kullanabilmeniz için Akasa'dan Beşli PWM kablosu Kasanız İçin Otomatik Fan Kontrolü! Akasa tek bir PWM çoklayıcı ile kasanızdaki fanların tümünün devir hızını kontrol...www.teknobiyotik.com
Çoklayıcı olarak da bunu öneririm.
O zaman kasanın ön kısmındaki LED tuşuna 10 saniye civarı basılı tutun. USB 3.0 girişlerinin solunda kalıyor.Işıklar için PSU dan gelen SATA güç kablosu zaten takılı o aparata.
evet şuan oldu 10 sn. kadar basılı tuttum ve ışıklar yanıyor çok teşekkür ederim. geriye fan çoklayıcı kaldı onuda alıp taktımmı tamadır bu işO zaman kasanın ön kısmındaki LED tuşuna 10 saniye civarı basılı tutun. USB 3.0 girişlerinin solunda kalıyor.
Bu ürünü alacaktım ama birşey fark ettim.Işıkların yanmamasının sebebi kontrolcünün güç alamıyor oluşu. Kasanın yan kapağının arkasındaki kontrolcünün alt kısmında bir SATA girişi var. Oranın bağlantısını yaparsanız ışıklar yanar.
![]()
Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik
Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo Kasanızdaki tüm fanları otomatik devirli olarak kullanabilmeniz için Akasa'dan Beşli PWM kablosu Kasanız İçin Otomatik Fan Kontrolü! Akasa tek bir PWM çoklayıcı ile kasanızdaki fanların tümünün devir hızını kontrol...www.teknobiyotik.com
Çoklayıcı olarak da bunu öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.