O Osman231 Yoctopat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 Öncelikle merhaba, MSI MAG FORGE M100a D60 kasaya sahibim Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu soğutucuyu almayı düşünüyorum ancak boyutu benim kasama uygun mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle merhaba, MSI MAG FORGE M100a D60 kasaya sahibim Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu soğutucuyu almayı düşünüyorum ancak boyutu benim kasama uygun mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 3 Haziran 2024 #2 Kasaya uyar yükseklik kurtarıyor, anakartınızda önemli modelini söyleyin, bazılarında blok RAM slotunu kurtarmıyor.
Kasaya uyar yükseklik kurtarıyor, anakartınızda önemli modelini söyleyin, bazılarında blok RAM slotunu kurtarmıyor.
ommerffaruk Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 Marix dedi: Kasaya uyar yükseklik kurtarıyor, anakartınızda önemli modelini söyleyin, bazılarında blok RAM slotunu kurtarmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem açtığım son konuya bir el atar mısınız aynı konudan müzdaripim bende, yardım ederseniz sevinirim.
Marix dedi: Kasaya uyar yükseklik kurtarıyor, anakartınızda önemli modelini söyleyin, bazılarında blok RAM slotunu kurtarmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem açtığım son konuya bir el atar mısınız aynı konudan müzdaripim bende, yardım ederseniz sevinirim.