MAG Z690M-MORTAR Wi-Fi 6E ile 100 Mbps internetten 4.5 Mbps hız alınıyor

Foooj

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 13700KF Asus TUF RTX 4070Tİ gskill 32gb(16x2) 5600mhz ddr5 ram.
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, dün Vodafone'u aradık sürekli bağlantı kesilme probleminden dolayı. Bana kabloyla bağlanmamı söylediler ama bundan 1 haftaya kadar böyle bir hatayla karşılaşmamıştım. Kablosuz bir şekilde yoluma devam etmiştim. O gün içiniz rahat edecekse Wi-Fi'yi değiştirmeyi teklif ettiler. Kabul ettik Wi-Fi'yi değiştirdik ama aynı 100Mbps olarak. Bu sefer arada kopmalar tekrar yaşansa da internet sinyali daha iyi çekiyor. 1 yıl boyunca 2 tık çekmesiyle 100Mbps'i sonuna kadar kullanabiliyordum. Anakartımda güçlü bir Wi-Fi var. Telefonlarda hız testi için fast.com'a girdiğimizde 100 Mbps'i görüyorlar. Ben denediğimde ise 4.5-6 arası bir şey çıkıyor.
Anakartım: https://tr.msi.com/Motherboard/MAG-Z690M-MORTAR-WIFI/Specification

1717836575114.png

Arkadaşlar, dün Vodafone'u aradık sürekli bağlantı kesilme probleminden dolayı. Bana kabloyla bağlanmamı söylediler ama bundan 1 haftaya kadar böyle bir hatayla karşılaşmamıştım. Kablosuz bir şekilde yoluma devam etmiştim. O gün içiniz rahat edecekse Wi-Fi'yi değiştirmeyi teklif ettiler. Kabul ettik Wi-Fi'yi değiştirdik ama aynı 100Mbps olarak. Bu sefer arada kopmalar tekrar yaşansa da internet sinyali daha iyi çekiyor. 1 yıl boyunca 2 tık çekmesiyle 100Mbps'i sonuna kadar kullanabiliyordum. Anakartımda güçlü bir Wi-Fi var. Telefonlarda hız testi için fast.com'a girdiğimizde 100 Mbps'i görüyorlar. Ben denediğimde ise 4.5-6 arası bir şey çıkıyor.
Anakartım: https://tr.msi.com/Motherboard/MAG-Z690M-MORTAR-WIFI/Specification

Eki Görüntüle 2216509

Öncelikle aynı sorunu yaşadım internet hızınızı düşürün 50'ye çektirin diretecekler pes etmeyin bunun kaynağı Vodafone değil Türk Telekom alt yapısından geliyor benim sorunum böyle düzeldi tamamen sistemsel ve hatanın kendilerinde olmadıklarını söylüyorlar ne yazikki altyapı eskiligi yüzünden oluyor hızı düşünürseniz sizi sistem kullanılmayan bir hatta atacak çözümü kesinlikle bu ben böyle hallettim. Camkablo bağlantı sistemi bölgenizde yoksa 50 MB üstünü kullanmayın bakır kablolar kafayı yiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı