2 yıl garantisi varsa garanti bitmiş oluyor. Hadi diyelim garanti devam ediyor. Değişim yapacakları ihtimali var ama düşük. Para iadesine hiç gitme zararlı çıkarsın. Satmaya kalksan daha çok para eder çünkü. Tamiri mümkün değil. En iyi ihtimalle panel değişmeli ama bunu yapacak servistir. Görüşüp danışmanda fayda var.
MSI ürünlerde 36 ay garanti var.
Çok iyi hizmet ama o dönemlerde enflasyon ve fiyat artışları hesaba katılmamıştı. Müşteri yanlısı prosedür izlemeleri düşük ihtimal. Hiç iletişime geçtiniz mi? Attığınız resimlerde ölü pikselleri ben net göremedim. Beyaz fond üzerinde siyah noktacıkları servise de paylaşın.
Önce MSI müşteri hizmetleriyle görüştüm. Pixel konusunda 5 tane mavi pixel olması lazımmış 4 ya da 9 tane de beyaz mı demişti tam anlamadım ama ekranda belirgin şekilde olması gerek demişti. O konuda yardımcı olacaklarını sanmıyorum. Şu bilgiyi ilettiler, değişim kararı çıkarsa satıcılar genelde para iadesi yapma tarafına kaçıyor dedi. Bu resmen saçmalık 1456 TL'ye almıştım. 1450 TL'ye böyle bir monitör nasıl alabilirim? Kanunlara baktığımızda ise eğer ürün stokta yoksa firma bir üst modelle varsa aynı modelle değişmek zorundadır diyor.
Servise vereceğim, verdikleri rapor doğrultusunda Hepsiburada ile iletişime geçeceğim. Umarım THH'ye giden bir süreç olmaz.
Bir oyalama sürecine mi girdiler? Bu tür durumlarda zaman aşımı gibi bir şey var mı? Her ihtimale karşı yarın tüketici hakem heyetine elimdeki belgelerle bir talep açayım mı?
Oyalama süreci olduğunu sanmıyoum. Bu tür işlemler kanunen 21 iş günü olarak gözükür. Daha 1 hafta olmuş işlemlerin başlaması. Gerginlik çıkartmadan relax bir şekilde durum takip edilmeli. Süreç 15 günü geçtikten sonra hala rayına oturmadıysa atak gerçekleştirmek lazım.
THH için bence erken. Ortada daha karar bile yok.
Tekrar merhaba, az önce Hepsiburada'dan aradılar. Servis bana bozulan monitörüm olan MAG245r olmadığı için G2412 önermiş. Ben direkt kafamda reddettim ama mh ye bildirmedim henüz bir de size sorayım dedim. Daha düşük özellikli değil mi bu monitör. Pivot özelliği de yok sanırım, bir tek 170 Hz olması farkı var. Mh ben itiraz edince, sizin aklınızda olan bir model var mı dedi onu da iletiyim dedi. Burdanda karşılaştırdım bu arada. MSI Optix MAG245R - MSI G2412 Karşılaştırması - Epey @Saint Lucia