Collous Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #1 1-2 saat önce MSI MAG256F monitörüm geldi ama nasıl monitöre eğim vereceğimi bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2025
1-2 saat önce MSI MAG256F monitörüm geldi ama nasıl monitöre eğim vereceğimi bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.555 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Mart 2025 #2 Collous dedi: 1-2 saat önce MSI MAG256F monitörüm geldi ama nasıl monitöre eğim vereceğimi bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Yukarıdan tut ileri yaparsan yukarı kendine çekersen aşağı eğilir.
Collous dedi: 1-2 saat önce MSI MAG256F monitörüm geldi ama nasıl monitöre eğim vereceğimi bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Yukarıdan tut ileri yaparsan yukarı kendine çekersen aşağı eğilir.
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 959 Çözümler 10 25 Mart 2025 #3 Collous dedi: 1-2 saat önce MSI MAG256F monitörüm geldi ama nasıl monitöre eğim vereceğimi bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende var nereye doğru eğmeye çalışıyorsunuz? Öne geriye doğru eğilebiliyor sağa sola eğilmiyor.
Collous dedi: 1-2 saat önce MSI MAG256F monitörüm geldi ama nasıl monitöre eğim vereceğimi bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende var nereye doğru eğmeye çalışıyorsunuz? Öne geriye doğru eğilebiliyor sağa sola eğilmiyor.
Collous Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #4 clarkberk dedi: Hocam bende var nereye doğru eğmeye çalışıyorsunuz? Öne geriye doğru eğilebiliyor sağa sola eğilmiyor. Genişletmek için tıkla... Alt kısmı öne gelecek şekilde eğmeye çalışıyorum. fercklenn dedi: Yukarıdan tut ileri yaparsan yukarı kendine çekersen aşağı eğilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
clarkberk dedi: Hocam bende var nereye doğru eğmeye çalışıyorsunuz? Öne geriye doğru eğilebiliyor sağa sola eğilmiyor. Genişletmek için tıkla... Alt kısmı öne gelecek şekilde eğmeye çalışıyorum. fercklenn dedi: Yukarıdan tut ileri yaparsan yukarı kendine çekersen aşağı eğilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 959 Çözümler 10 25 Mart 2025 #5 Collous dedi: Alt kısmı öne gelecek şekilde eğmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörün en üstünü ileri doğru ittirin hocam.
Collous dedi: Alt kısmı öne gelecek şekilde eğmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörün en üstünü ileri doğru ittirin hocam.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.555 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Mart 2025 #6 Collous dedi: Alt kısmı öne gelecek şekilde eğmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitor sadece öne ve arkaya eğiliyor. Yukarıdan tutarsan ileri ve geri yaparsan eğimini alır monitör. Pivot vs yok. Bende kullanıyorum.
Collous dedi: Alt kısmı öne gelecek şekilde eğmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitor sadece öne ve arkaya eğiliyor. Yukarıdan tutarsan ileri ve geri yaparsan eğimini alır monitör. Pivot vs yok. Bende kullanıyorum.
Collous Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #7 Teşekkürler fercklenn dedi: Monitor sadece öne ve arkaya eğiliyor. Yukarıdan tutarsan ileri ve geri yaparsan eğimini alır monitör. Pivot vs yok. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yapılması gereken ayar var mı biliyor musun?
Teşekkürler fercklenn dedi: Monitor sadece öne ve arkaya eğiliyor. Yukarıdan tutarsan ileri ve geri yaparsan eğimini alır monitör. Pivot vs yok. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yapılması gereken ayar var mı biliyor musun?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.555 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Mart 2025 #8 Collous dedi: Teşekkürler Herhangi bir yapılması gereken ayar var mı biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Renk gibi mi?
Collous dedi: Teşekkürler Herhangi bir yapılması gereken ayar var mı biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Renk gibi mi?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.555 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Mart 2025 #10 @Collous Oyun menüsünde. Oyun modu RPG. AI vision on. Tepki süresi normal. Adaptive Sync on. Pro menü görüntü iyileştirme zayıf Görüntü menüsü Karşıtlık 100 netlik 5 Renklere göre otomatik parlaklığını ayarlayacak. Rahatsız olursan ai vision kapat parlaklık kısmından ayarla. https://www.msi.com/Monitor/MAG-256F/support Burdan driverını yükle. Aygıt yöneticisi->Monitör->Sürücü güncelleme->sürücüleri masaüstüne klasöre at ve sürücüleri seç kısmından sürücüleri seç ve güncelle.
@Collous Oyun menüsünde. Oyun modu RPG. AI vision on. Tepki süresi normal. Adaptive Sync on. Pro menü görüntü iyileştirme zayıf Görüntü menüsü Karşıtlık 100 netlik 5 Renklere göre otomatik parlaklığını ayarlayacak. Rahatsız olursan ai vision kapat parlaklık kısmından ayarla. https://www.msi.com/Monitor/MAG-256F/support Burdan driverını yükle. Aygıt yöneticisi->Monitör->Sürücü güncelleme->sürücüleri masaüstüne klasöre at ve sürücüleri seç kısmından sürücüleri seç ve güncelle.