A Ahmetssskse Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. İkisinin arasında çözünürlük farkı dışında fark var mı? Gecikme renk kontrast vb. bilgili olan var mı?
Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. İkisinin arasında çözünürlük farkı dışında fark var mı? Gecikme renk kontrast vb. bilgili olan var mı?
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2022 #2 Ahmetssskse dedi: Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. İkisinin arasında çözünürlük farkı dışında fark var mı? Gecikme renk kontrast vb. bilgili olan var mı? Genişletmek için tıkla... Panel kalitesi ve fiyat olarak önerim budur : LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe fakat teşhir ürünü, satıcı ile konuşup alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorduğunuz ikinci monitörün incelemesi bu videoda bulunuyor.
Ahmetssskse dedi: Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. İkisinin arasında çözünürlük farkı dışında fark var mı? Gecikme renk kontrast vb. bilgili olan var mı? Genişletmek için tıkla... Panel kalitesi ve fiyat olarak önerim budur : LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe fakat teşhir ürünü, satıcı ile konuşup alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorduğunuz ikinci monitörün incelemesi bu videoda bulunuyor.
IBrexy Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #3 https://www.epey.com/monitor/karsilastir/404446-440289/msi-optix-mag272c_msi-optix-mag272cqr/ Çözünürlük açısından mag272cqr önde fakat aralarında büyük bir fiyat farkı var bence mag272c daha iyi ama bende tam emin değilim
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/404446-440289/msi-optix-mag272c_msi-optix-mag272cqr/ Çözünürlük açısından mag272cqr önde fakat aralarında büyük bir fiyat farkı var bence mag272c daha iyi ama bende tam emin değilim