MAG27CQ ve MPG27CQ rehberi, alanlar konusu

Olabilir. İnşallah ölü piksel falan çıkmaz kimse iade etmez ve üretmeye satmaya devam ederler. Bazı modellerde öyle aşırı sorunlu modelleri satmıyolardı çünkü.
Üreticisi samsung diye biliyorum. Sorun çıkacağını sanmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçime oturdu 2500 TL verip MPG yerine MAG almak. Birde ballandıra ballandıra aradaki farkları anlatmış. Ben monitörü eskittim sen hala alacaksın.

İçime oturdu 2500 TL verip MPG yerine MAG almak. Birde ballandıra ballandıra aradaki farkları anlatmış. Ben monitörü eskittim sen hala alacaksın.
Kardeş ben geçen hafta alamadım diye şimdi 2800'e almayı planlıyorum, sıkma canını

Kardeş ben geçen hafta alamadım diye şimdi 2800e almayı planlıyorum sıkma canını
Verdiğim 200 TL yi umursamıyorum, olsa olsa 2300 TL olur, indirim yoğunluğuyla uğraştığıma değmez diyerek aldım monitörü, şikayetimde yok. Benim kızdığım MPG olanın bu kadar düşeceğini öngöremedim.

23 Kasım'da MAG27CQ modelini incelemek için Vatan Bilgisayar'a gidip bakmak istedim. Ben gittiğimde abartısız 150 civarı farklı model sergileniyordu ancak yetkililer MSI'ın teşhir ürünlerinin firma tarafından geri istendiğini, bu nedenle sergilenemediğini söylediler. Ben de hem canlı göremediğim, hem de curved ekranlara zaten ısınamamış olduğum için son anda almaktan vazgeçtim. Dilerim ürünü alan arkadaşlara güle güle kullanmak nasip olur. Bakalım neler kaçırdım, konuyu takipteyim.

Hayırlı olsun öncelikle, umarım ölü piksel falan çıkmaz.

Ben MPG27CQ'nun bir üst olduğunu bilmeden aldım MAG27CQ modelini, 2326 TL'ye aldım. Umarım ölü piksel gibi sorunlarla karşılaşmam.

Hayırlı olsun öncelikle, umarım ölü piksel falan çıkmaz.

Ben MPG27CQ'nun bir üst olduğunu bilmeden aldım MAG27CQ modelini, 2326 TL'ye aldım. Umarım ölü piksel gibi sorunlarla karşılaşmam.

MAG27CQ modelini ben de aynı fiyata satın aldım. 3 Aralık gözüküyor tahmini teslim olarak. Bekliyorum, inşallah pişman olmayız.

Arkadaşlar ürünü gelen oldu mu? Benim ürün geldi ama faturası yoktu. Oyun promosyonu vardı çalındı mı acaba?

Ben de 26 Kasım'da EXA Bilgisayar'dan MPG27CQ modelini aldım ve kullanmaya başladım. Panel kalitesi gayet güzel ve farkını hissettirdi. Önceden 1080p TN bir panel kullanıyordum ve 1440p VA panele geçince gözlerim şenlendi resmen. Monitörde ölü piksel vs. yok, Display Port ile 144hz alabiliyorum. Kavis özelliğini de sevdim. Monitörü alan herkese hayırlı olsun, inşallah ölü piksel gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Şimdi konuyla alakasız olarak, MSI'ın bir promosyonu varmış bu monitörlerde (MAG27CQ da dahil) gaming koltuk veriyor. MSI Türkiye sitesinde ürün kaydını yaptım ve promosyon kaydını doldurduktan sonra uygula'ya basınca alttan ürünümü seçmeme rağmen "Lütfen ürününüzü seçiniz" uyarısını alıyorum, 3 farklı tarayıcıdan denedim, olmuyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum bilmiyorum ama sanmıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…