MAG27CQ ve MPG27CQ rehberi, alanlar konusu

Koltuk ile ilgili bilgiyi sayfaya gidince gördüm fakat muhtemelen sadece oyun için geçerlidir diyerek oyunu seçtim ve kurdum. Hangi işlemlerden geçtim neler yaptım tam hatırlamıyorum açıkçası.
Öncelikle Buradan MSI hesabı oluşturuyorsunuz.
Kayıt işleminden sonra aldığınız ürün türünü Buradan seçiyorsunuz.
Türü seçtikten sonra, seri numarasına nereden bakacağınızı gösteren görselin bulunduğu bir sayfa açılacak. Bu sayfanın en altında ki kırmızı butona bastığınızda seri numarasını gireceğiniz sayfa açılacak.
Seri numarasını girdikten sonra ki bölümleri tekrar yapmama izin vermediği için hatırlayamıyorum.
Faturanın belirli ölçülerde ve belirli bölümlerinin gözüktüğü bir resim isteyecek, yanlış hatırlamıyorsam yine barkodun da bir resmini başka bir sayfada istiyordu. En nihayetinde resimdeki pencereye ulaşacaksınız:

Ben Odyssey seçimi yaptığım için normalde "Go to redeem" yazması gereken yerde "pass" yazıyor ve karaladığım yerde de vermiş olduğu kod bulunuyor. Go to redeem tıklandığı zaman sözleşme sayfası açılıyor ve kabul ediyorsunuz. Onay vermesi bir kaç gün alıyor ve kodu bundan sonra veriyordu diye hatırlıyorum. Klavuz olabileceğini bilseydim her aşamasını detayları ile not eder resimlendirirdim. Hatırlayabildiklerim bu kadar maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Zgrrs Yanıt için teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Şöyle anlatayım, bugün ürün kaydını yaptıktan hemen sonra denedim bunu. Acaba onaylanması falan mı gerekiyor ürünün? Şu fotoğraflardan da sorunun ne olduğuna bakabilirsiniz. Ürünü seçmeme rağmen "ürünü seçiniz" diyor. MSI Gaming Chair için deniyorum bunu.

Fatura ve barkodun resimlerini benden farklı sayfalarda istemişti, fakat sizin paylaştığınız resimlerde hala talep ediyor gibi görünüyor. Alt tarafta invoice ve barcod olmak üzere upload var sanıyorum oradan da yükleyebileceksiniz. Sandalye için bir şey söyleyemiyorum açıkcası ben oyunu aldım geçtim ve hiç dikkat etmeden uygulamışım talepleri. Mail adresinizi de kontrol edin arada.

Hepsiburada satıcısından alınan MAG27CQ ürününde de geçerli midir bu MSI kampanyası? Koltuğa çok ihtiyacım vardı. İlgili kod bilgileri kargo kutusunun içerisinden mi çıkıyor acaba? Ürün henüz elime ulaşmadı da.

Kutu üzerindeki barkod ve seri numarası ayrıca fatura görseli lazım. Hepsiburada ile ilgili bilgim yok.

Altta bardoku ve faturayı yüklemiş bulunuyorum zaten. Hatta “Check” butonuna bastığımda yüklediğim görseller açılıyor yeni sekmede. Neyse ara ara göndermeyi deneyeceğim. Ayrıca mailime baktım da herhangi bir şey yok MSI’dan gelen, nasıl bir mail gelmeli ?

@Zgrrs Siz ürün kaydı yaptıktan ne kadar sonra kampanyaya katıldınız? Acaba ürün kaydının onaylanması mı gerekli, onun için beklemem mi gerekiyor?

Son düzenleme:
Şu an bakamıyorum fakat işlemi tamamladıktan sonra beklemem gerektiğine dair bir mail aldığımı daha sonrasında da yani 2-3 günlük bir süre sonrada kodu içeren bir mail geldiğini hatırlıyorum.

Az önce MSI Türkiye'ye e-posta attım ve cevap geldi. Koltuk kampanyası hazır bilgisayar ve monitörü birlikte alanlaraymış arkadaşlar. Sadece monitör alanlar yararlanamıyor malesef.

Kargoya verilmesi ile bitmiyor ki, asıl iş ondan sonra başlıyor.
Ürün ilk olarak HB DEPO Transfer Merkezi' ne gidiyor ve burada kaç gün duracağı belli olmuyor, oradan (Bornova) Dağıtım Merkezi' ne ulaşıyor ve burada da kaç gün kalacağı belli olmuyor. Şu an benim telefon için gelen en son haber, Dağıtım Aracında 29.11.2018 19:51 Dağıtıma çıktı şeklinde görünüyor.
Oldum olası kargoların takip sistemine anlam verememiştim Hepsiexpress bu konuda çığır açmış. Ürün bir yerde ikamet ediyor, aradan geçen zaman kaç saat ya da kaç günse birden başka bir şehrin dağıtım merkezine ulaşıyor, arada hiç bir bilgi yok. Bu durumda ürünü takip etmeye çalışmanın zaten bir mantığı da yok.
Benim durumumda ise telefonumun saatin 19:51 inde dağıtım aracına verilerek dağıtıma çıkmış olmasının mantığını anlamlandırmak zaten imkansız.
Yanlış anlaşılmasın bu alışveriş ile uzun bir teslimat sürecini zaten kabullenip aldık ürünleri, kendimde depo sorumlusu olarak çalışıyorum mesleğin zorluğunu sıkıntısını bilirim o yüzden şikayet edecek en son kişi benim ama takip sisteminiz var madem onu iyileştirin ki insanlar ucu açık bırakılmış bilgiler ile evlerinde esir olmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…