Kargoya verilmesi ile bitmiyor ki, asıl iş ondan sonra başlıyor.
Ürün ilk olarak HB DEPO Transfer Merkezi' ne gidiyor ve burada kaç gün duracağı belli olmuyor, oradan (Bornova) Dağıtım Merkezi' ne ulaşıyor ve burada da kaç gün kalacağı belli olmuyor. Şu an benim telefon için gelen en son haber, Dağıtım Aracında 29.11.2018 19:51 Dağıtıma çıktı şeklinde görünüyor.
Oldum olası kargoların takip sistemine anlam verememiştim Hepsiexpress bu konuda çığır açmış. Ürün bir yerde ikamet ediyor, aradan geçen zaman kaç saat ya da kaç günse birden başka bir şehrin dağıtım merkezine ulaşıyor, arada hiç bir bilgi yok. Bu durumda ürünü takip etmeye çalışmanın zaten bir mantığı da yok.
Benim durumumda ise telefonumun saatin 19:51 inde dağıtım aracına verilerek dağıtıma çıkmış olmasının mantığını anlamlandırmak zaten imkansız.
Yanlış anlaşılmasın bu alışveriş ile uzun bir teslimat sürecini zaten kabullenip aldık ürünleri, kendimde depo sorumlusu olarak çalışıyorum mesleğin zorluğunu sıkıntısını bilirim o yüzden şikayet edecek en son kişi benim ama takip sisteminiz var madem onu iyileştirin ki insanlar ucu açık bırakılmış bilgiler ile evlerinde esir olmasınlar.