Çözüldü Mağara olan 2D web tabanlı oyunun adı neydi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yagami_Light07

Hectopat
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Arkadaşlar çocuk iken oyuskordan bir oyun oynardım. Oyu web tabanlı ve 2D idi oyunda maden ya da mağaramsı bir şeydeydik. Oyunda ufak bir karakterimiz vardı. Füzeler geliyordu ve onlardan kaçmaya çalışıyorduk. Oyundaki seviyeler arttıkça füzeler güdümlü hale geliyor ve oyun zorlanıyordu. Bilen var mıdır? Hayal meyal hatırlıyorum oyunu.

Çözüm
Focus mu?

Buna çok benziyordu. Başka versiyonları falan var mı bu oyunun?
Bilmiyorum ki hocam. Reddit'te yabancıların eskiden oynadıkları oyunları sorduğu bi' subreddit konusunda denk geldim ben de. Konuda oyundaki zamanı yavaşlatma detayından bahsetmediğiniz için yazmamayı düşünmüştüm hatta.
@Yagami_Light07
Focus mu?

Bilmiyorum ki hocam. Reddit'te yabancıların eskiden oynadıkları oyunları sorduğu bi' subreddit konusunda denk geldim ben de. Konuda oyundaki zamanı yavaşlatma detayından bahsetmediğiniz için yazmamayı düşünmüştüm hatta.
@Yagami_Light07

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar çocuk iken oyuskordan bir oyun oynardım. Oyu web tabanlı ve 2D idi oyunda maden ya da mağaramsı bir şeydeydik. Oyunda ufak bir karakterimiz vardı. Füzeler geliyordu ve onlardan kaçmaya çalışıyorduk. Oyundaki seviyeler arttıkça füzeler güdümlü hale geliyor ve oyun zorlanıyordu. Bilen var mıdır? Hayal meyal hatırlıyorum oyunu.

Hocam hayalinizi paintten çizin ardından yollayın. Oyunun mantığını anlayalım.

Focus mu?

Hocam hayalinizi paintten çizin ardından yollayın. Oyunun mantığını anlayalım.
son mesajımdaki oyuna bayağı benziyor. Bu tarz bir şeydi. Bu şekilde karakterimiz vardı. Onunla füzelerden kaçıyorduk benzer bir arka planda

Focus mu?
Şimdi videolarını izledim Evet oyun bu.
Teşekkürler yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara.

Bilmiyorum ki hocam. Reddit'te yabancıların eskiden oynadığı oyunları sorduğu bi' subreddit konusunda denk geldim ben de. Konuda oyunda olan zamanı yavaşlatma detayından bahsetmediğiniz için yazmamayı düşündüm hatta.
@Yagami_Light07
Zamanı yavaşlatabildiğimi bilmeden 6 ay oynamıştım : ) O zaman da bilmiyordum. İlkokulda çok oynardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı