Arkadaşlar ben diyorum ki 300-400 bin TL kadar para biriktireyim işlek bir yerde dönerci açayım ve ismini, logosunu ünlü bir yerin ismini yapayım sonrasında ise para kazanarak yeni mağazalar açayım. Nasıl fikir?
Arkadaşlar ben diyorum ki 300-400 bin TL kadar para biriktireyim işlek bir yerde dönerci açayım ve ismini, logosunu ünlü bir yerin ismini yapayım sonrasında ise para kazanarak yeni mağazalar açayım. Nasıl fikir?
Telif, dava, mahkeme uğraşmak istersen açabilirsin. Aynı isim yapmanız, benzetmeniz bile neredeyse yasak. Ayrıca işlek bir yerde 400 bin dükkan varsa haber verin, 500 vererek ben alayım.
Adı üstünde fikir yani bu fikir ile batan çok kişi gördüm yani 300-400k ile ufak bir yer açamn lazım işlek yerin kirasi 40k olur e dükkan ilk kiralarken kapora vs 100-150k dır aşağı yukarı bunun işcilerin maaşı yok kapısı yok penceresi tavuk döner-et döner alacağın yer ne kadara satıyor işlek yerde zaten daha önceden yemek yerleri vardır senin yerin tutacak mı tabii bu yerin tabelası var su faturası elektrik faturası... Vs. Yani illa açacağım dersen az işlek olan bir yerde aç dene bakdın getirisi var 1-2 sene getiri topla sonra işlek yere geç.
Olayı yanlış anladınız mesela maydonoz döner sponsorluğunda açacağım o şekilde dönerlerimi de alacaklar her türlü ayrıca eve servis olacağı için getirisi fazla olur diye düşünüyorum ayrıca 400 bin TL gayet yeterlidir işlek bir yerde dönerci açmaya.