trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Ankara 21 Mart 2025 #1 Merhaba. Yakın zamanda Japonya'ya taşınacağım bu mağaza ülkesini falan nasıl nereden değiştireceğim bulamadım. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2025
Merhaba. Yakın zamanda Japonya'ya taşınacağım bu mağaza ülkesini falan nasıl nereden değiştireceğim bulamadım. Ne yapmam lazım?
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 805 Çözümler 10 Yer Kuveyt 21 Mart 2025 #2 trurebellion dedi: Merhaba. Yakın zamanda Japonya'ya taşınacağım bu mağaza ülkesini falan nasıl nereden değiştireceğim bulamadım. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Oranın banka kartıyla alışveriş yaparsan ülke değişir oyunu satın alırken de orada adres yazma yeri var oraya da Japonya adresini yazarsan değişir hocam.
trurebellion dedi: Merhaba. Yakın zamanda Japonya'ya taşınacağım bu mağaza ülkesini falan nasıl nereden değiştireceğim bulamadım. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Oranın banka kartıyla alışveriş yaparsan ülke değişir oyunu satın alırken de orada adres yazma yeri var oraya da Japonya adresini yazarsan değişir hocam.