Steam Mağaza dili Çince oldu

337937

Hectopat
Steam mağaza dilim Çince oldu bunu nasıl düzelteceğim? Bir anda bir girdim daha az önce Türkçeyken Çince'ye dönmüş Çince bilmiyorum nerelere tıklamam gerektiğini SS'li bir şekilde anlatabilir misiniz?

1694206914181.png

Sağ üstten profile tıklayıp 3. seçeneğe tıklayın. Ardından soldaki kısımdan tekrardan 3.ye tıklayın ve sağ tarafta Çince olacak oraya tıklayıp Türkçeyi seçin.

1694207289888.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video takip edin.

Sağ üstten profile tıklayıp 3. seçeneğe tıklayın. Ardından soldaki kısımdan tekrardan 3.ye tıklayın ve sağ tarafta Çince olacak oraya tıklayıp Türkçeyi seçin.

Eki Görüntüle 1937561

Hocam böyle değil orada Türkçe seçili zaten üstteki yazılarda Türkçe ama topluluk filan Full Çince.

Arkadaşlar dili düzelttim şimdi de hesaba giriyorum oyunlar falan oluyor ama cüzdana giriyorum mesela diyor ki: Cüzdanınızı görmek için giriş yapmalısınız diyor giriş yapa basıyorum Steam sunucuları ile iletişimde hata medana geldi diyor sanırım Steam'ı silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim.

Hocam sağ üstteki kendi profilinize tıklayacaksınız ardından 3. butona ve soldan tekrar 3. butona tıklayacaksınız ve en üstteki şeye tıklayıp aşağıdan Türkçe veya "土耳其" ye tıklayın.

1694207778712.png

1694207788175.png

Hocam böyle değil orada Türkçe seçili zaten üstteki yazılarda Türkçe ama topluluk filan Full Çince.

Arkadaşlar dili düzelttim şimdi de hesaba giriyorum oyunlar falan oluyor ama cüzdana giriyorum mesela diyor ki: Cüzdanınızı görmek için giriş yapmalısınız diyor giriş yapa basıyorum Steam sunucuları ile iletişimde hata medana geldi diyor sanırım Steam'ı silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim.

Tamam düzelttim sonunda şu aptal dilden kurtuldum Çin'den Çince'den ve çinlilerden sonuna kadar nefret ediyorum ve hepsine karşı öfke besliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı