Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Merhaba, sorunum mağazamın silinmesi. Ben mağazayı sildim geri yüklemek istedim. Yüklemek için çözümler var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2021
Merhaba, sorunum mağazamın silinmesi. Ben mağazayı sildim geri yüklemek istedim. Yüklemek için çözümler var mıdır?
Yalcin663 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 212 24 Nisan 2021 #2 Imparator878 dedi: Merhaba, sorunum mağazamın silinmesi. Ben mağazayı sildim geri yüklemek istedim. Yüklemek için çözümler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Mağaza Silindi Nasıl Geri Yükleyeceğim Yardım ! Başlıkta söylediğim gibi windows 10 pro kullanıcısıyım mağaza silindi nasıl oldu anlamadım bişeler yaparken mağazada sildim herhalde yanlışıkla bana lazım mağaza bilgisayara format atmak istemiyorum answers.microsoft.com
Imparator878 dedi: Merhaba, sorunum mağazamın silinmesi. Ben mağazayı sildim geri yüklemek istedim. Yüklemek için çözümler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Mağaza Silindi Nasıl Geri Yükleyeceğim Yardım ! Başlıkta söylediğim gibi windows 10 pro kullanıcısıyım mağaza silindi nasıl oldu anlamadım bişeler yaparken mağazada sildim herhalde yanlışıkla bana lazım mağaza bilgisayara format atmak istemiyorum answers.microsoft.com
ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 Böyle bir şey başıma Windows 8.1'de gelmişti hiç manuel olarak denemedim direk format atmıştım.