ka2r Decapat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar mağazada tercihleri ABD olarak değişti ve para birimi de dolar oldu. Türkiye yapamıyorum. Nasıl yaparım? Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar mağazada tercihleri ABD olarak değişti ve para birimi de dolar oldu. Türkiye yapamıyorum. Nasıl yaparım? Yardımcı olur musunuz?
G grknfr Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 ka2r dedi: Arkadaşlar mağazada tercihleri ABD olarak değişti ve para birimi de dolar oldu. Türkiye yapamıyorum. Nasıl yaparım? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Nasıl becerdiniz Allah aşkına Artı 0 Eksi
ka2r dedi: Arkadaşlar mağazada tercihleri ABD olarak değişti ve para birimi de dolar oldu. Türkiye yapamıyorum. Nasıl yaparım? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Nasıl becerdiniz Allah aşkına
KS KS ka2r Decapat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 bilmiyorum yaa oyun alacaktım alamadım bi süredir alamıyordum zaten hata veriyordu şimdi dolar oldu ülke ise abd grknfr dedi: Nasıl becerdiniz Allah aşkına Genişletmek için tıkla... Bir süre önce profilde bayrak kısmını ABD yapmıştım ondan dolayı olabilir mi ama kısa bir süre durdu geri değişmiştim. Artı 0 Eksi
bilmiyorum yaa oyun alacaktım alamadım bi süredir alamıyordum zaten hata veriyordu şimdi dolar oldu ülke ise abd grknfr dedi: Nasıl becerdiniz Allah aşkına Genişletmek için tıkla... Bir süre önce profilde bayrak kısmını ABD yapmıştım ondan dolayı olabilir mi ama kısa bir süre durdu geri değişmiştim.
G grknfr Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #4 ka2r dedi: Bilmiyorum yahu oyun alacaktım alamadım bir süredir alamıyordum zaten hata veriyordu şimdi dolar oldu ülke ise ABD Bir süre önce profilde bayrak kısmını ABD yapmıştım ondan dolayı olabilir mi ama kısa bir süre durdu geri değişmiştim. Genişletmek için tıkla... Steam destek tek çözüm gibi geldi Artı 0 Eksi
ka2r dedi: Bilmiyorum yahu oyun alacaktım alamadım bir süredir alamıyordum zaten hata veriyordu şimdi dolar oldu ülke ise ABD Bir süre önce profilde bayrak kısmını ABD yapmıştım ondan dolayı olabilir mi ama kısa bir süre durdu geri değişmiştim. Genişletmek için tıkla... Steam destek tek çözüm gibi geldi
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 6 Haziran 2023 #5 ka2r dedi: Bir süre önce profilde bayrak kısmını ABD yapmıştım ondan dolayı olabilir mi ama kısa bir süre durdu geri değişmiştim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, neredeyse 3 yıldır hep başka ülke işaretli bende, son 1.5-2 yıldırda isviçre işaretli: Başka bir sebebi olmalı. Artı 0 Eksi
ka2r dedi: Bir süre önce profilde bayrak kısmını ABD yapmıştım ondan dolayı olabilir mi ama kısa bir süre durdu geri değişmiştim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, neredeyse 3 yıldır hep başka ülke işaretli bende, son 1.5-2 yıldırda isviçre işaretli: Başka bir sebebi olmalı.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 6 Haziran 2023 #6 Ticket at düzeltirler. Artı 0 Eksi
KS KS ka2r Decapat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #7 grknfr dedi: Steam destek tek çözüm gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Destek ne kadar sürede dönüş yapıyor acaba bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
grknfr dedi: Steam destek tek çözüm gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Destek ne kadar sürede dönüş yapıyor acaba bilginiz var mı?
G grknfr Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #8 ka2r dedi: Destek ne kadar sürede dönüş yapıyor acaba bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Max 1-2 gün Artı 0 Eksi
ka2r dedi: Destek ne kadar sürede dönüş yapıyor acaba bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Max 1-2 gün
KS KS ka2r Decapat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #9 Eternal777 dedi: Sanmıyorum, neredeyse 3 yıldır hep başka ülke işaretli bende, son 1.5-2 yıldırda İsviçre işaretli: Eki Görüntüle 1808823 Başka bir sebebi olmalı. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey olmadı ki nasıl değişti acaba. Hesap bakiyesi sıfırlama gibi bir durum olabilir mi? Artı 0 Eksi
Eternal777 dedi: Sanmıyorum, neredeyse 3 yıldır hep başka ülke işaretli bende, son 1.5-2 yıldırda İsviçre işaretli: Eki Görüntüle 1808823 Başka bir sebebi olmalı. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey olmadı ki nasıl değişti acaba. Hesap bakiyesi sıfırlama gibi bir durum olabilir mi?