Magazabudur.com güvenilir mi?

Satıcı siteleri genelde güvenilir oluyor. Ama sitenin herhangi Etbis vb kayıtları yok. Ben olsam almam ama risk almak istiyorsan alabilirsin.

Etbis kaydı olmayan hiç bir siteden alışveriş yapmayın lütfen.
Hocam yanlış anlamayın da buna göre yaparsak Bynogame, durmaplay, gamesatış ve Türk Telekomun play store'u gibi sitelerden de alışveriş yapmamamız gerek. Sitenin güvenilir olup olmadığını anlamak için en iyisi ilk olarak kullanıcı yorumlarına bakmak daha sonra sitenin kaç senedir var olduğu ve ne kadar kişinin tercih ettiğine bakmak.

Hocam yanlış anlamayın da buna göre yaparsak Bynogame, durmaplay, gamesatış ve Türk Telekomun play store'u gibi sitelerden de alışveriş yapmamamız gerek. Sitenin güvenilir olup olmadığını anlamak için en iyisi ilk olarak kullanıcı yorumlarına bakmak daha sonra sitenin kaç senedir var olduğu ve ne kadar kişinin tercih ettiğine bakmak.
Tabi tercih meselesi, ticaret bakanlığına kaydı olmadan instagram hesabı üzerinden satış yapan on binlerce şahsiyet var. Tek bir tanesine güvenip çöp almadım. Siz güvenir alırsınız, ben güvenmem almam.

Tabi tercih meselesi, ticaret bakanlığına kaydı olmadan Instagram hesabı üzerinden satış yapan on binlerce şahsiyet var. Tek bir tanesine güvenip çöp almadım. Siz güvenir alırsınız, ben güvenmem almam.
Web sitelerini Instagram'la pek karşılaştırmamak gerek, baktığınızda o hesaplar da kayıtsız ByNoGame de kayıtsız, ancak alışveriş yaparken Instagram'da daha ucuz olsa bile tercih etmezsiniz. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu tarz firmaların bir geçmişi, popülaritesi olur. Tabii ki de birkaç bin takipçili Instagram sayfasından alışveriş yapmak mantıksız. Ha bu büyük sitelerin çökme ihtimali yok mu, tabii ki var ancak her zaman üstteki dediklerimi kullanarak karar vermek gerek.

Daha önce Magazabudur.com sitesinden alışveriş yapmıştım nostalji radyo ile kulaklık almıştım hiç bir sorun yaşamadım ve fiyatlar çok iyi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı