ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var. Bütün güncelleştirmeler yüklü olduğu halde mağazada 8.1 yok. Yardımcı olabilir misiniz ? -Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Bunu da denedim ancak dosyayı indirdiğimde dosya satırında bir hata oluştu yazıyor.
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var. Bütün güncelleştirmeler yüklü olduğu halde mağazada 8.1 yok. Yardımcı olabilir misiniz ? -Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Bunu da denedim ancak dosyayı indirdiğimde dosya satırında bir hata oluştu yazıyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 13 Eylül 2014 #2 Windows 8.1 - Microsoft Windows Güncelleştirmeyi neden Mağaza'da bulamıyorum? - Windows Yardım Recep'in linkini indirip yükseltme yapacaksın. Linkte bir sorun yok. Winrar 5.11 sürümünü yükleyin.
Windows 8.1 - Microsoft Windows Güncelleştirmeyi neden Mağaza'da bulamıyorum? - Windows Yardım Recep'in linkini indirip yükseltme yapacaksın. Linkte bir sorun yok. Winrar 5.11 sürümünü yükleyin.
ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #3 THE_MILLER dedi: Windows 8.1 - Microsoft Windows Güncelleştirmeyi neden Mağaza'da bulamıyorum? - Windows Yardım Recep'in linkini indirip yükseltme yapacaksın. Linkte bir sorun yok. Winrar 5.11 sürümünü yükleyin. Genişletmek için tıkla... O linki indiriyorum dosya açılmıyor. Dosya satırında bir hata oluştu yazıyor bunun bir çözümü yok mu ?
THE_MILLER dedi: Windows 8.1 - Microsoft Windows Güncelleştirmeyi neden Mağaza'da bulamıyorum? - Windows Yardım Recep'in linkini indirip yükseltme yapacaksın. Linkte bir sorun yok. Winrar 5.11 sürümünü yükleyin. Genişletmek için tıkla... O linki indiriyorum dosya açılmıyor. Dosya satırında bir hata oluştu yazıyor bunun bir çözümü yok mu ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 14 Eylül 2014 #4 Winrar'ın 5.11 sürümünü yükledin mi ?
ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #5 THE_MILLER dedi: Winrar'ın 5.11 sürümünü yükledin mi ? Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey sorucağım ben bu dosyayı Firefox`dan indirmiştim şimdi Chrome kullanıyorum. O indiriğim dosya indirilenler klasöründe yok nerde olabilir ?
THE_MILLER dedi: Winrar'ın 5.11 sürümünü yükledin mi ? Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey sorucağım ben bu dosyayı Firefox`dan indirmiştim şimdi Chrome kullanıyorum. O indiriğim dosya indirilenler klasöründe yok nerde olabilir ?