Mağazadaki bilgisayarlar özelleştirilebilir mi?

NamesiS5050

Decapat
Daha fazla  
Reklam yapmayayım, ünlü olmuş bir teknoloji mağazasina gittim. Mesela özellikleri mesela Intel i7 12700H RTX 3060 16 GB RAM 1 TB SSD, ben ayrıca RAM almamak için mesela mağaza üreticisinden 32 GB yapıp eklenen diger 16 GB'ın da parasıni ödeyip cihazı alabiliyor muyum? Çünkü internette istenen model olmayabiliyor ya da stok uzun süre olmuyor, internete düşmüyor. Toparlayacak olursam mağazadaki ürünü birkaç özelliğini özelleştirip alabilir miyim özellik düşürünce fiyat düşme artırınca fiyat artma şartıyla?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcıya soracaksın, burda kimse net bilgi veremez mağazayı bilmeden.

Benim baktığım bazı sitelerde özelleştirmek için başka seçenekler oluyordu alt kısımlarda bir yerde. Mağazayı bilemeden tam cevap veremem ama.

Satıcı canavar mı? Eğer laptop alacaksanız bütçenizi belirterek yeni konu açın derim.

Mağaza belirtmedim ama sizin şu mağazada isterseniz özelleştirilebiliyor dediğiniz mağaza varmı

Satıcı canavar mı? Eğer laptop alacaksanız bütçenizi belirterek yeni konu açın derim.
Özellikleri örnek vermek için rastgele yazdım monster yada başka modelle alakası yok

Mağaza belirtmedim ama sizin şu mağazada isterseniz özelleştirilebiliyor dediğiniz mağaza varmı

Özellikleri örnek vermek için rastgele yazdım monster yada başka modelle alakası yok
Siz nasıl bilgisayar istiyorsunuz ilk öyle var mı ona bakalım hocam.

Mağaza belirtmedim ama sizin şu mağazada isterseniz özelleştirilebiliyor dediğiniz mağaza var mı?

Özellikleri örnek vermek için rastgele yazdım Monster ya da başka modelle alakası yok.

Bütçe nedir?

Monster alırsanız servise kargolatıp yükselttirebilirsiniz.

Siz nasıl bilgisayar istiyorsunuz ilk öyle var mı ona bakalım hocam.
Laptop alacağim ama zaten yeterince alacaklarıma takip ettiğim laptopları vs. Herşeyi ayarladım siz sadece soruma cevap verseniz yeter ama ilginiz için teşekkürler

Monster alırsanız servise kargolatıp yükselttirebilirsiniz.
Casper Excalibur laptoplarda sitesinden özelleştirilebilkyor hatta teknosya gitmiştim G770 modeli vardı satıs temsilcisi sitedeki özellik gibi özelleştirebildiklerini söylemişti

G770 alınmaz. Excalibur alınmaz diyorlar ama hala G870 modeli için bir yorum yapanı görmedim yapanlarda eski kasa kötüyse yenisi de kötüdür diyor. Biri inceleme yapsa anlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…