Mağazadan bir karakteri alınıp antrenman modunda denenip iade edilebilir mi?

arnawuut

Centipat
Daha fazla  
Lolde Mağazadan bir karakteri alıp antrenman modunda deneyip iade edebiliyor muyum?

Son düzenleme:
Onu eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.

LoL olduğunu varsayaraktan bir kerelik hakkın var diye biliyorum. Desteğe "yanlış karakteri aldım" demen gerekiyor. Benim zamanımda böyleydi ama şu an ne durumda bilmiyorum.

Gamepass hesabın varsa bağla tüm karakterler açılıyor, yoksa dahi her hangi bir internet kafede ki artık hemen hemen hepsi lol ile anlaşmalı oluyor, bütün karakterler açık oluyor orada giriş yaparsan. Otur dene sonra karar verirsin.

Bildiğim kadarıyla antrenman modunda tüm karakterler açıktı yanlış hatırlamıyorsam.

LoL'de mağazadan bir karakteri alıp antrenman modunda deneyip iade edebiliyor muyum?

Mağaza kısmındaki hesap ayarlarında 3 adet iade hakkın var, bunlarla beraber o şampiyon ile 5 6'dan fazla maç atmaz isen iade edebiliyorsun ticket vs açmalık bir durum yok.

Mağaza kısmındaki hesap ayarlarında 3 adet iade hakkın var, bunlarla beraber o şampiyon ile 5 6'dan fazla maç atmaz isen iade edebiliyorsun ticket vs açmalık bir durum yok.
O sistem düzgün çalışmıyor yeni açtığın ve hiç oyun atmadığın halde bile bazen iade hakkı yiyor. Tam olarak ticket açmalık bir durum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…