Exoh
Hectopat
Daha fazla
Şu an da Steam üzerinden yaz indirimlerin de pahalıyken indirime düşmüş oyunları alıyorum. Forza Horizon 4 bir süre sonra mağazadan kalkacak ve ben bu hesabı hevesimi alıp bir süre oyun oynadıktan sonra satmayı düşünüyorum. Peki Forza Horizon 4'ü şu an da alırsam hesabı satacağım zaman hesabı daha değerlimi yapar ya da satışı kolaylaştırır mı yoksa zaten mağazadan kaldırılmış bir oyun olduğu için önemsiz bir oyun mu olur? Şunu da belirteyim ben öyle çok da yarış oyunu seven oynayan birisi değilim. Yani tek amaç hesabın değeri artsın ya da albenisi olsun gibi. Pekte önemi olmaz derseniz daha pahalı fiyatlardan yüksek indirimle 2-3 dolara düşen oyunlardan alacağım mesela Battlefield 1 tarzı. Almak istediğim başka oyunlar var normal de ama Forza Horizon 4 mağazadan kalkarsa değeri ne kadar artar veya daha da önemsiz mi olur bilmiyorum. Mesela sizce tek Forza Horizon 4 almak mı yoksa 40 dolardan 2.79 dolara düşen Battlefield 1 alıp yanına da indirimle 2 dolara düşen başka 25-30-40 USD gibi yüksek fiyatlı bir oyun almak mı daha mantıklı? Sonuç olarak her iki seçenekte de aynı parayı ödüyorum. Ama dediğim gibi hesabın değeri önemli. Ne yapmalıyım sizce?
Son düzenleyen: Moderatör: