Mağazadan kovulunca ne yapılabilir?

okdsgn

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Designer (Tasarımcı)
Selamlar. Ben 24 Eylül ve 17 Ekim'de Konya'ya gitmiştim. Ve Konya'daki kulesite AVM'ye gitmiştim. AVM'ye gittiğimde MediaMarkt'a gitmiştim ve iki seferde de kovuldum. Böyle durumlarda ne yapılabilir? Ben Şikayetvar.com'a şikayetimi söyledim. Ve bana geri dönüş yapıldı. Bir daha böyle durumu yaşarsam Şikayetvar'a gitmek yerine ne yapılabilir?
Not: 18 yaş altı olduğum için kovuluyorum.

Son düzenleme:
Selamlar. Ben 24 Eylül ve 17 Ekim'de Konya'ya gitmiştim. Ve Konya'daki kulesite AVM'ye gitmiştim. AVM'ye gittiğimde MediaMarkt'a gitmiştim ve iki seferde de kovuldum. Böyle durumlarda ne yapılabilir? Ben Şikayetvar.com'a şikayetimi söyledim. Ve bana geri dönüş yapıldı. Bir daha böyle durumu yaşarsam Şikayetvar'a gitmek yerine ne yapılabilir?
Ne yaptınız da kovuldunuz acaba?

Niye kovuldun? Durduk yere kimse kimseyi kovmaz.

Maalesef arkadaşın dediği doğru olabilir Gaziantep'te yaşıyorum bundan 1-2 yıl önce beni de ebeveyn olmadan içeri girmeme izin vermiyorlardı 18 yaş sınırı var deyip kovuyorlardı şu an 17 yaşındayım ama boyum uzun olduğu için kimse bir şey demiyor :D garip bir güvenlik sistemleri var.

böyle bir şeyin olma ihtimalı yok 11- 12 yaşındaki çocuklar bile aileleri olmada giriyorlar , her gittiğimde küçük çocukların ordaki telefonlarla oynadığını görüyorum , senin kovulma nedenin yaş değil başka bir şey olabilir

seni mağazan mı kovuyolar yoksa kasada ödeme yapmana mı izin vermiyorlar. Şimdi öyle bir anlatmışsın ki, hor görülmüş, ezilmiş, örselenmişsin gibi anlaşılıyor. Ama işin gerçeğine bakmak lazım 15 yaşındaki birinin herhangi bir mağazadan kovulması pek mümkün değil, senin kovulma olarak söylediğin söylediğin şey aslında bir kovulma olmayabilir. Örnek bir hikaye anlatayım 15 yaşında ahmet kaya isimli bir genç elinde tülin safinaz isimli bir kredi kartı ile alışveriş yapmak istiyor. Ben o mağazada kasiyer olsam bu işlemi yapmam yaşın küçük diyede bir bahane uydururum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı