Steam Mağazaya girerken "Error 202 status 5" hatasi

portakallıkek

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Steam indirdim ve mağazaya giremediğimi fark ettim, herhalde sertifika sorunu gibi bir şey var. Error 202 status 5 yazıyor, bunu nasıl çözebilirim?

Steam kaldır yeniden yükleyin.
Deneyeceğim...

Steam kaldır yeniden yükleyin.

"Güvenilir olmayan bir web sitesinin ziyaret edilmesi engellendi​

Bu web sitesinin sertifikalarından en az biri geçersiz, bu nedenle gerçekliğini garanti edemiyoruz. Bu, web sitesi sahibi sertifikayı zamanında güncellemediğinde veya web sitesi dolandırıcılar tarafından oluşturulmuş sahte bir siteyse gerçekleşir. Böyle bir web sitesini ziyaret etmek sizi saldırılara karşı daha savunmasız hale getirir.
Bu web sitesini ziyaret etmekten Kaspersky güvenliği ile korundunuz. Hiçbir risk almadan bu pencereyi kapatabilirsiniz." Böyle bir uyarı veriyor kaspersky bu sefer

Son düzenleme:
Geçici olarak Kaspersky kapatınız sonra da aktifleştirirsiniz.

O zaman Kaspersky silip tekrar yüklemeniz gerekecek.

O zaman Kaspersky silip tekrar yüklemeniz gerekecek.
Tamam kaspersky hallettim ama bu sefer böyle bişey çıkıyor acaba ağ ile alakalı olabilir mi?

"Bağlantınız gizli değil​

Saldırganlar, store.steampowered.com sitesindeki bilgilerinizi (örneğin, şifreler, iletiler veya kredi kartları) çalmaya çalışıyor olabilir. Bu uyarı hakkında daha fazla bilgi edinin.
net::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID

Chrome'un en yüksek güvenlik düzeyinden yararlanmak için gelişmiş korumayı açın
Yeniden YükleGelişmiş bilgileri gizle
store.steampowered.com normalde bilgilerinizi korumak için şifreleme kullanır. Chrome bu sefer store.steampowered.com sitesine bağlanmayı denediğinde, web sitesi sıra dışı ve yanlış kimlik bilgileri döndürdü. Bir saldırgan store.steampowered.com gibi davranmaya çalışıyor olabilir ya da bir kablosuz oturum açma ekranı bağlantıyı kesmiştir. Chrome herhangi bir veri alışverişinden önce bağlantıyı durdurduğu için bilgileriniz hâlâ güvendedir.
store.steampowered.com web sitesi HSTS kullandığından şu anda siteyi ziyaret edemezsiniz. Ağ hataları ve saldırılar genellikle geçici olduğundan bu sayfa muhtemelen daha sonra çalışacaktır."

Bendede kaspersky var ama girebiliyorum sizde sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…